torstai 15. marraskuuta 2012

.Lempäälän kirpputorit osa 1.


 




Kierrän Lempäälän kirpputoreja viikoittain ja ajattelin kertoa näistä teillekin. Lempäälässä on tällä hetkellä kolme kirpputoria ja kierrätyskeskus, joka on pyörittänyt toimintaansa vuoden päivät. Klaffi ja piironki sijaitsee vanhan Tuulan tuvan vieressä lähellä Ideaparkkia. Osoite on Kuljuntie 317, 37550 Lempäälä

Klaffi ja piironki on sopivan pieni ja idyllinen kirppari jonka kiertää melko nopeasti läpi. Tavara vaihtuu koko ajan ja se on hyvälaatuista. . Paikka on tosi kivasti sisustettu ja hinnoittelu on kohdallaan.  Viihtyisä paikka jonne on kiva palata uudetaan ja uudestaan.

Parhaat löydöt: Melkein uudet merkkilastenvaatteet, Sarviksen astiat ja uudet sisustuslehdet, pilkkahinnalla.



SHARE:

2 kommenttia

  1. Mulla olisi tarkoitus huomanna lauantaina lähteä katsomaan lempäälän kirput. Olisiko sulla antaa paikat ja osoitteet, kun netistä usein löytyy vanhoja, jo toimintansa lopettaneitakin? OLisipa kiva, jos onnistuisi, kiitos ja etukäteen :)

    Kati

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vastailen nyt vasta kun olemme olleet lomalla. Uniikkia kirppis on toiminnassa, kiinni maanantaisin, taitaa mennä jo kolmelta kiinni. Kierrätyskeskus löytyy googlaamalla, sitten on Halkolan kirppis ja Klaffi ja Piironki.

      Poista

Kommentti ilahduttaa aina.

© Reelinki. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig