perjantai 31. tammikuuta 2014

.Ikea bråkig 2014.

 

Kameraräpsyjä tämän päiväiseltä Tampereen Ikean reissulta. Uusi bråkig sarja oli nyt myynnissä. Ihastuin tapetteihin, varsin tuohon tähtikuvioon, pisara valaisimiin ja noihin kulhoihin. Meillä on astiasto täynnä, mutta ostin yhden paketin harkelekiiniä meillekin. Näissä harmittaa vähän se että muistuttavat niin paljon House of rymiä, muuten ihan kelpo sarja. Tampereella oli ainakin hyvät valikoimat kaikkea, kipin kapin vaan hakemaan omanne pois. Tampereella oli menossa jokin salamyhkäinen remontti, tietääkö kukaan mitä on tulosssa? Hyvää viikonloppua.

12 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

Kävin Tampereen iksussa myös, viikko sitten ja ei meinannut osata eteenpäin kun vanha reitti mielessä ja reitti olikin aivan hassusti :) Mun ostoskoriin päätyi rasioita ja lamppuja sekä penkkejä jäin miettimään.

//Terhi kirjoitti...

En minäkään meinannut reitillä oikein pysyä. Alakerran osaan kaluta jo melko hyvin, mutta nyt oli tehty jekkuja sinnekin :D

Ride kirjoitti...

Mä haluaisin tota vaaleempi pohjaista tapettia rullan. Ja kävishän mulle noita muutkin! Kivoja!

//Terhi kirjoitti...

vaalea on munkin suosikki.

Jaana kirjoitti...

Kiva, kun tulit lukijakseni:) Liityin myös sinun lukijaksesi. Sinulla on ihania sisustusjuttuja blogissasi. Nämä Ikean uudet bråkig-sarjan tuotteet on kivoja. Harmi, kun eivät olleet kaupassa vielä silloin, kun itse kävin Ikealla...

//Terhi kirjoitti...

Tervetuloa Jaana. Jotkin tuotteista ovat jo loppu, joten kannattaa olla nopea jos jotain tiettyä haluaa.

SH - HOUSEkoti kirjoitti...

Kivoja tuotteita. Pitää käydä tsekkaamassa kun ohi kulkee. Valaisimet näytti myös mielenkiintoisilta :)

//Terhi kirjoitti...

kannattaa. Kiva kun kävit

minttu, Saa kurkistaa blogi kirjoitti...

Tosi hauskoja! :)

//Terhi kirjoitti...

Minttu: Niin on.

Jonsku - Valoisaa vaaleaa kirjoitti...

Nämä on kivannäköisiä, tässä sinulla tuli muutama uusi juttu mitä en ole vielä tästä sarjasta nähnytkään, valaisin kiinostaa ja jakkarat myös. Toivottavasti haaparannan ikeassa olisi näitä huomenna! :)

//Terhi kirjoitti...

Pidetään peukut että löytyisi.