lauantai 18. maaliskuuta 2017

.Sisällä interior design / Minä kysyin ja Lauren vastasi.

Sisallä interior design suunnittelutoimiston takana on Lauren Li Australiassa. Löysin hänet instagramista viime keväänä. Kysyin häneltä, mistä moinen Suomalaista alkuperää oleva nimi ja selvisi että hänen sukujuurensa ovat osittain Suomessa. Laurenin isoiso isä on siirtolaisena hypännyt laivaan ja jäänyt sille tielle. Lauren on käynyt Suomessa kerran elämässään, Helsingissä.

Sain luvan julkaista kuvia, ja sain myös vastauksia muutamiin kysymyksiin joita hänelle lähetin. Laurenilla on hyvin persoonallinen tapa tehdä sisustussuunnitelmia osittain käsin.


Lauren kertoi että trendinä Australiassa on  käyttää paljon isoja viherkasveja tuomaan pehmeyttä sisustukseen. Kuvat ovat uusimmasta projektista, johon Lauren on osallistunut. Kuvan tuolin on suunnitellut Patricia Urguila. Projektista johon tuoli kuuluu löytyy lisää tietoa Laurenin omilta sivuilta. Itseäni miellyttää tämä pehmeä värimaailma näissä kuvissa.Laurenin tapa tehdä luonnoksia herätti mielenkiintoni ja kysyinkin häneltä, miten hän niitä oikein tekee.Hän vastasi tekemällä luonnokset ensin käsin, ottamalla niistä kuvan ja lisäävänsä kuvankäsittelyohjelmalla loput photoshopissa. Hän on hyvin tarkka mittasuhteista ja haluaakin niiden olevan aina oikein, että asiakkaalle tulee oikea mielikuva tilan mittasuhteista. Jonkin verran hän käyttää myös vesivärejä luonnostensa pohjana.

I asked Lauren how she creates her skectses and here is what she told me:
" I use a ruler to create a one-point perspective drawing, using a grid to scale.  I like to make sure that the drawing is looking in proportion as I don’t want the client to think the room look enormous to too small.  I scan in the sketch and add colour and materials in photoshop.  I’ve recently started experimenting with watercolour too.  It’s been a lot of fun!"


Nämä kuvat ovat uudiskohteesta Melbournessa, jonka Lauren on suunnitellut.
Kuvat valmiista kohteesta näet täältä.Tämä asunnon kuvat on julkaistu Elle decoration dk numerossa 8/16


Lauren kertoo että hyvä tapa saada sisustukseen freesausta kevääksi on käyttää tapetteja eteisessä, wc- tiloissa ja walk in roomeissa. Hän on käyttänyt Anewallin upeita tapetteja joissakin kohteissaan ja ollut niihin todella tyytyväinen. Näitä tapetteja ja julisteita toimitetaan Ranskasta myös suomeen ja esimerkiksi tämä alla oleva on irrotettavaa tapettia, joten sen kiinnittämiseen ei tarvita ollenkaan liisteriä.

Anewall

"Wallpaper could be a great way to freshen up a space for spring.  Try using wallpaper in transitional areas such as entries, hallways or even powder rooms.  I have used a few from anewall and they print large murals for a fabulous effect. "

Kiitos Lauren vastauksistasi ja hyvää kevättä // Thank you Lauren for your time and the interview and have a great springtime.
All pics copyright Sisällä interior design //( Anewall)// with kind permission by Lauren Li
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kun kävit ja tervetuloa uudestaan

© Reelinki. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig