torstai 7. kesäkuuta 2018

.Vaihtoehtoja vanhuksille.


Sairastuvalta iltaa. Olen kärsinyt kamalasta siitepölyallergiasta jo kohta viikon. Tänä vuonna on ollut niin kuivaa, että katupöly jota omalla kotikadulla leijuu, aiheuttaa pahat oireet. Olo on tukkoinen ja jouduin jäämään lepäämään kotiin. Välillä tuskin jaksan sormea nostaa, etteikö iske järkyttävä väsymys.


Selasin Etuovea ja päätin ottaa esiin aiheen, josta harvemmin kirjoitan tänne. Työni. Teen työtä vanhusten parissa ja olen ollut töissä useassa palveluasumisen yksikössä vuosien varrella. Kaikkein eniten vanhukset arvostavat sitä, että heillä on paikkansa ja tarkoituksensa, vielä muistisairaanakin. Kaikki me haluamme olla hyödyksi ja elää omannäköistä elämää sen loppuun saakka. 


Lempäälässä on kiinteistö myytävänä, joka voisi aivan hyvin toimia myös vanhusten asuintoina. Harva enää pääsisi portaita pitkin kiipeämään, mutta aivan varmasti yläkerran huoneisiinkin saataisiin asukkaat, niistä kaikkein parhaimmassa kunnossa olevista vanhuksista.
 

Tarvitaan vaihtoehtoja. Omat vanhempani ovat jo edesmenneet, mutta minusta olisi ollut kiva ajatus ajatella, että esimerkiksi isäni olisi voinut viettää tämän kaltaisessa paikassa vielä monta vireää vuotta. Touhuten niitä asioita, joita hän oli tottunut tekemään aina. Hakkaamaan polttopuita ja lämmittämään takkaa ja saunaa. 


Tämä huone järvinäkymällä olisi varmasti monen halukkaan unelma.


Täällä voisi viettää mukavia päiviä kesällä, istuen ja jutellen. Makkaraa grillaten ja lättyjä paistaen. 


Monelle vanhalle ihmiselle on todella tärkeää päästä saunaan. Niin minullekin on.

Paljastin teille juuri yhden liikeideani. Varastakaa joku se, ostakaa vaikka tämä kiinteistö tai joku muu vastaava ja tehkää vaihtoehtoja vanhuksille. Heillä on oikeus omannäköiseen elämään, sen loppuun saakka.  He ovat sen ansainneet.

Kuvat Etuovi // Kiinteistömaailma 
Kohde on myytävänä Lempäälässä
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Jätä kommentti, se piristää mieltä.

© Reelinki. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig