perjantai 16. marraskuuta 2018

.Toteutunut unelma.


Alkuvuodesta sisustusbloggaajat kertoivat sisustushaaveistaan tulevalle vuodelle. Omistani on toteutunut jo moni. Olemme saaneet Muuton Mhy:t keittiöön, pihakivet ja paljon muuta. Yksi haaveistani tälle vuodelle oli saada hankittua nojatuoli tv-nurkkaukseen. Minulla oli pitkään hakuvahti Torissa Woodnotesin K-tuolille. Pari meni sivusuun ja harmitti. Sitten vahtiini ilmestyi tämä tuoli ja rahi torissa.

Pähkäilin nojatuolicasea täällä. Päädyin lopulta suomalaiseen designklassikkoon. Woonotesin k-tuoliin, joka on palkittu Kölnin kansainvälisillä huonekalumessuilla. Vuonna 2004 k-tuolille myönnettiin Interior Innovation Award -palkinto. Ei huono. Tuoli meillä tällä hetkellä kilpailluin istumapaikka. Kissa ei ole vielä älynnyt sen potentiaalia.


Torista sitten löytyi hakuvahdilla Woodnotesin K-tuoli ja rahi. Tuoli on mitä parhain istua ja kaunis. Olen erittäin tyytyväinen löytööni. Useinkaan en osta mitään tuotetta täydellä hinnalla. Minusta on enemmän kuin järkevää ostaa käytettyä tai vielä parempaa, vähän käytettyä ja säästää muutama satanen. Tämä on myös ekologista, vähennän omaa hiilijalanjälkeäni ostamalla mieluummin käytettyä. Vepsäläisellä on myös näihin tuotteisiin osamaksumahdollisuus, nousukausirahoitus.

  

Tiesitkö että Vepsäläinen myy myymälöiden mallikappaleita, erikoiseriä, poistuvia tuotteita, jopa uusia tuotteita erikoishinnoin  paikassa Tori.fi. Minä en tiennyt, mutta nyt tiedän. Tuoli saapui hyvin pakattuna ja yllätävän siistissä kunnossa, vaikka onkin vaalea ja myymälämalli. 

Mallituotteet ovat olleet esillä 6 kuukaudesta kahteen vuoteen. 
Alennus tuotteista on yleensä 20- 50 %. 
Yleensä tuotteista kerrotaan ostajalle rehellisesti. Jos ostaja ei pääse paikanpäälle tuotteet valokuvataan ennen myyntiä.  

Vepsäläinen Habitat citycenter // Tintti Norring myymäläpäällikkö

Kurkkaa mitä Vepsäläisen desing market placessa on tällä hetkellä myynnissä. Tarvitaan vahti, hiukka hyvää tuuria ja kärsivällisyyttä. Hyvää kannattaa odottaa.Tuotteesta on saatu alennusta näkyvyyttä vastaan

Postaus tehty yhteistyössä

SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Jätä kommentti, se piristää mieltä.

© Reelinki. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig