perjantai 25. tammikuuta 2019

.Bobedre.


Rakastan sisustuslehtiä ja plaraan niitä kauppareissuilla. Kaikkia ei raaski ostaa, koska muuten kaapit olisivat pullollaa noita lehtiä. Niitä on nytkin taas kertynyt aika läjä ja tarkoitus olisi karsia vanhimmasta päästä lehtiä  kirpputorille ja sieltä kierrätykseen.

Kira Brandt
Tämän asunnon kuvat ovat Bobedre lehden numerosta 10/2018. Lehti on paksu, laadukas ja täynnä inspiraatiota. Halusin jakaa tämän jutun kuvat blogiin, koska mielestäni tämä asunto on erityisen inspiroiva.

Kira Brandt

Liian harvoin näkee koteja joissa on käytetty reilusti värejä. Lukeudun itsekin tähän perusporukkaan joka sisustaa turvallisesti valkoisella, mustalla ja harmaalla. Periaatteessa omakin keittiö olisi tuunattavissa tämänväriseksi, jos vain uskaltaisi. Pelkään myös kyllästymistä. Ja niinhän se on että perusvärit ovat niitä turvallisia ja kestävät aikaa.

Kira Brandt
Täällä blogissa on kuitenkin revitellä ja olkoot nämä kuvat silmänruokaa silloin kun oma valkoinen köökki näyttää tyhmän tylsältä. Nuo sininet pullot muuten ovat sarjaa, jota haluaisin kerätä jos vain sattuisi vastaan tulemaan. Löysin yhden vastaavan kynttilänjalan viime kesänä. Pidän tuon sinisen sävystä.

Kira Brandt
Yksi voimavärini  on keltainen.  Sillä saa aikaan melko energisen olon, jos niikseen tulee. Tällä hetkellä meidän kotonamme vain ei taida olla mitään keltaista missään. Pitäisi kyllä hankkia. Oranssia kyllä lyötyy keittiöstä. Mandariinit ovat koristaneet saarekketta koko talven. Ovat menneet parempiin suihin ja niitä syötykin aika läjä.

Kira Brandt

Yhtään sanaa en tästä norjalaisesta sisustusjutusta ymmärtänyt. Mutta ei sen väliä. Kuvat kertoo enemmän kuin tuhat sanaa.

Haluaisitko sinä sisustaa värikkäämmin? Osaatko käyttää niitä tehokeinona? Minä en osaa, mutta haluaisin olla rohkeampi. Yksiömme keittiön kaapin ovet tulevat olemaan suunnilleen tuon siniset, mutta oranssit tehosteet on jätetty sikseen.


Bobedre
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Jätä kommentti, se piristää mieltä.

© Reelinki. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig