sunnuntai 24. helmikuuta 2019

1970- luvun helmi Kokkolasta.

Selasin aikani kuluksi Etuoven tarjontaa. Löysin tämän helmen jonka kuvat tallensin tänne blogiin teille muillekin ihasteltavaksi. Talo on arkkitehdin suunnittelma ja rakennettu 1979. Kaikesta näkee että taloa on pidetty rakkaudella ja sisustettu pieteetillä. Voisin muuttaa taloon ja pitää aivan kaiken niinkuin se on nyt. Erityisesti ihailen tekstiilien käyttöä ja sitä kuinka taloon on tuotu designhuonekaluja jotka kestävät aikaa. Niinkuin koko talo. Kuvia on, monta. En poistanut myyntikuvista montakaan. Olisipa tämmöinen löytynyt omilta kulmilta aikanaan kun etsimme kuumeisesti omakotitaloa. En miettisi kahta kertaa lähtisinkö katsomaan.
Talossa on yllättävän moderni ote ja arkkitehdillä on ollut aika hyvä tuntuma siitä mikä kestää aikaa. Mustat ikkunan puitteet eivät -70 luvulla olleet mikään must, minulle tulee mieleen ruskeat ikkunanpuitteet ja pienet ikkunat. Tässä ei ole niitäkään. Ihana koti.




Klikkaa auki, lisää kuvia.







































SHARE:

5 kommenttia

  1. Onpa todella kaunis aikakautensa edustaja, helmi todellakin!

    VastaaPoista
  2. Silmä lepää tuossa kodissa. Jokainen nurkka oli harkittu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin. Mietin vain miten perhe malttaa myydä sen.

      Poista
  3. Kaunis kiitos sanoistasi. Ihana piristys tänne räntäsateen keskelle. Koti on todellakin rakas ja rakkaudella pidetty. Lapset kasvaa, tarpeet muuttuu, katsotaan viekö elämä meidät uuteen kotiin.
    T: Nanna

    VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa aina.

© Reelinki. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig