sunnuntai 10. helmikuuta 2019

.Sisustamisen flow.


 

Kirjoittelin vähän aika sitten värien voimaannuttavasta vaikutuksesta ja päätin ottaa omasta ideastani kopin ja toteuttaa jotain mistä jokin aika sitten kirjoittelin. Keltainen ja oranssi ovat voimavärejäni, joita katselemalla saa pirteän olon. Vaikka ulkona on loskaa ja harmaata, niin pienet väripilkut kotona elävöittävät sen tuntumaan erilaiselta. Ostin perjantaina kukkakimpun ja seuraava niihin sopivat sohvatyynynpäälliset. Sohvatyynyinä toimivat Jyskistä ostetut hyviksi havaitut tyynyt, joista saa pöyhimällä aina kuohkeat tai littanat, tarpeen mukaan. 


Jos haluaa pientä muutosta, pienellä vaivalla ja rahalla,  vaihda sohvatyynyt. Olen niin onnekas että inspiraation iskiessä lähin kauppakeskus sijaitsee kolmen kilometrin päässä. Näitäkin kyseisiä tuotteita saa todennäköisesti verkkokaupasta, joten jos tartutin inspiraation niin apua on lähellä.


Mukavaa alkavaa viikkoa. 

Kukallinen tyynyliina  // H&M
Keltaiset tyynyliinat // Hemtex
Kukat // Mäkelän kukka
Tuotelinkit eivät ole blogini kaupallisia mainoksia, vaikka linkit vievätkin niiden lähteille 

SHARE:

2 kommenttia

  1. Mulla sama keino piristää kotia edullisesti.. muutama uusi tyynynpäällinen! Ja leikkokukat.. tosin niihin saa kyllä rahaakin uppoamaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sillä on tosi iso vaikutus. Varsinkin mielialaan, nyt kun on harmaata ja synkkää. Leikkokukkiin saa tosiaan menemään pitkän pennin, mutta omasta pussistahan se on pois.

      Poista

Jätä kommentti, se piristää mieltä.

© Reelinki. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig