sunnuntai 2. elokuuta 2020

Laita silmät kiinni ja Toivo - Esittelyssä myynnissä oleva asuntomessutalo Oulusta vuodelta 2005

Asuntomessut ovat taas alkamassa. 3.-30.8.2020 vietetään asuntomessujen 50-vuotis juhlavuotta. Ensimmäiset asuntomessut järjestettiin Tuusulassa ja tänä vuonna ne palaavat sinne takaisin. Meidän oma talomme on asuntomessutalo Vihervaarasta muokattu Kannustalo. Messuilla on iso vaikutus Suomessa rakentamisen suunnannäyttäjänä.


Tämä Oulussa myynnissä oleva kohde on asuntomessutalokohde vuodelta 2005. "Vuoden 2005 Oulun Asuntomessuille valmistunut omakotitalo käyttää jännittävällä tavalla NBK:n suoria ja kaarevia klinkkerilankkuja luomaan kokonaisuuden, joka on samaan aikaan sekä torjuva että kutsuva, näkökulmasta riippuen". (Lähde: Terrafasad)Nyt niin trendikäs keittiö vuodelta 2005."Oulun asuntomessujen kantavana teemana olivat yksilöllinen suunnittelu ja valo, vanhan satama-alueen uusiokäyttö, rakentamisen laadun ohjaus sekä ympäristörakentaminen".(Lähde: Asuntomessut)


Tämmöistä saunaa ei ihan heti kävele vastaan toista. Kauniisti toteutettu sauna on kestänyt hyvin ajan hammasta.

Taitelijan oma ateljee sijaitsee omassa rakennuksessaan talon pihapiirissä.Kaarevat muodot tekevät tästä kohteesta uniikin.
Kohdetta välittää uuden Oululaisen kiinteistönvälitysfirman Toivo.lkv:n pirteä Riina. Teillä on maailman ihanin logo ja arvot kohdallaan.

Lupa kohteen julkaisuun on kysytty välittäjältä. Onnea talon myyntiin.
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina.

© Reelinki. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig