perjantai 2. syyskuuta 2011

.Shopping tableware - totally must haves.

Innostuin etsimään uutuuksia Iittalan, Arabian ja Ikea sivuilta. Tuokio sarja on uutta Arabiaa ja muistuttaa vähän Valenciaa, mutta ei kuitenkaan liikaa. Iittala tekee Kastehelmeä punaisena vuoden loppuun asti. Sitä on Pakko saada, ihana. Arabian Teemaan on tullut vihdoin teekannu, meillä on valkoista Teemaa perusastioina ollut jo yli 10 vuotta eikä niihin kyllästy koskaan. Oikealla alhaalla on Ikean uutta muovi. Yksi kannellinen purkki on meillä ja sitä haen ehdottamasti lisää, kunhan ensin keksin mitä niihin säilön. Harmi etteivät purkit ole neliskanttisia, olisivat helpompi säilytysastioita laatikoihin. Vatkauskulho on aika suloinen. Hyvää viikonloppua.

I made a post of new Iittala and Arabia products. Red Kastehelmi is only available at the end of this year, so be quick if you wanna have it. There are also new ones from Ikea at right left. Have a great weekend.


Click pics to know more!


SHARE:

2 kommenttia

  1. Onko tuo teekannu ollut poissa tuotannosta viime vuosina? Itsekin olen himoinnut sitä jo vaikka kuinka pitkään. Jospa nyt saisin ostettua. Kivoja muuten nuo Ikean purkit :) Minä olen kerännyt vuosia Arabian Paratiisia, rakastan sitä sarjaa! Ihanaa viikonloppua sinulle!

    VastaaPoista
  2. Kyllä se on tainnut olla. En yhtään tiedä kauanko mutta en sitä muista koskaan edes kaupan hyllyllä nähneeni, muistaako joku muu? Tykkään myös Paratiisista, mutta se on itselleni kuitenkin liian värikäs astia, vaikka ihana onkin. Noi ikean purkit on kivoja, eivätkä ole hinnalla pilattuja.

    VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa aina.

© Reelinki. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig