torstai 26. tammikuuta 2012

.Bedtime stories.


Source

First one is my bedroom pic taken by me


The other one is from my Pinterest board



Alimmainen kuva on ihana inspiskuva jonka löysin jo joku aika sitten. Seinän väri on täsmälleen sama kuin oman makkarimme.  Ylimmäinen kuva on siis omasta makuuhuoneestamme. Niinkuin kuvasta huomaa olen innokas sisustuslehtien lukija. Tälläkin hetkellä minulla on 4 uusinta suomalaista sisustuslehteä. Kaikkein rakkain minulle noista lehdistä on DEKO jonka tyyli on lähinnä omintani. Blogin pitämisen kautta on tutustunut moniin ihaniin ihmisiin ja onkin hauska pongailla noista lehdistä tuttuja koteja.

Lehdet olen kerännyt Netanttilasta ostamaani paksuun pahvikoriin. Periaatteeni on että kori on täynnä ja tällä hetkellä on taas lähdössä kiertoon yhden vuosikerran lehdet vanhimmasta päästä. Livalin lampun löysin kirpparilta eurolta, tyyny on Tiimarista, keltainen peite kodin1, pitsipeite kirpparilta, kello Ikea.

The firsti pic is from our bedroom, the lower is a pic a love for its colours. I have a lot of finnish interior decoration magazines for bedtime stories. My favourite is DEKO which is the nearest to my own style.
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina.

© Reelinki. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig