lauantai 7. heinäkuuta 2012

.Lantti talo - asuntomessut 2012.




Pikaisella otannalla asuntomessut Tampereella vaikuttavat tänä vuonna "jokamiehen" messuilta siinä mielessä että 300 000 euron kustannusarviolla olevia taloja taitaa olla suurin osa taloista. Muistan niitä messuja, joilla on huokaillut, että "ihan kiva talo, mutta meillä ei ikipäivänä ole tähän varaa" taloja. Hinnat kun vain karkasivat käsistä. Kävimme ajelulla messualueella tänään ja siellä näyttää aika valmiilta.

Nämä kuvat ovat Lanttitalosta joka on varastamassa energiapihimmän talon tittelin tänä vuonna. Talo on mielenkiintoinen monessakin mielessä, koska mielestäni tämän talon sisustussuunnitelu on yksi messujen onnistuneimmista. Aalto yliopiston työryhmä on suunnitellut tämän talon. Sisustuksen on suunnitellut Niina Sihto.

Paikan päällä nähtynä talo oli kyllä onnistunut monessakin mielessä. Ihmetystä herätti peseytymistilat. Talossa oli kolme erillistä suihkua ja hyvin pieni sauna. Mutta ehkä perhe on todennut tämän heillep parhaimmaksi ratkaisuksi. Talo ei noussut suosikkieni joukkoon, sen tekivät Loft talot kadun toisella puolella.



Lähteet:
http://www.rakennusliitto.fi/?x20433=5828870
http://www.rakentaja.fi/artikkelit/9375/suomen_ensimmainen_nollaenergiatalo.htm
http://www.puumerkki.fi/
SHARE:

6 kommenttia

  1. Aivan ihana! Tämä on meikäläisen makuun just!

    VastaaPoista
  2. Juurikin näitä messujen Artek-sisustuksia odotan eniten! Tänä vuonna ollaan menossa ensimmäistä kertaa -kiva, kun osuvat näin lähelle nyt, kun ovat meille ajankohtaisetkin! Pintamatskuihin ja pihaan ehtii vielä hakea inspiraatiota :)

    Kivaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  3. Meillä taitaakin olla sama maku, koska tää on myös mun lemppari.

    VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa aina.

© Reelinki. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig