maanantai 2. heinäkuuta 2012

.Unelma talosta.









Kävimme katsomassa tätä taloa eilen. Meillä ei ole (ollut) ostoaikeita, eikä ole vieläkään mutta paikka on viehättävä. Pidän tämän tyyppisistä taloista joissa on avaruutta, isot ikkunat ja kauniit maisemat.  Talo on ollut asumattomana vuoden ja sisällä oli tunkkainen tuoksu. Lisäksi koko paikka oli kokonaan siivoamatta, eikä se varmasti kenenkään ostohalua nostata. Arvoa nostaa se että talo on järven rannalla, lähellä keskustaa ja lähinaapureita ei ole huutoetäisyydellä. Hinta on kohtuullinen tontin kokoon ja järvi huomioon ottaen. Lasten koulukin pysyisi samana. No meillä eivät rahat eivätkä rahkeet riitä tämän paikan remontoimiseen. Me annamme tämän unelman jäädä lepäämään laakereilleen ja jatkamme asumistamme paritalossa. Lapsetkin sanoivat, me ei muuteta mihinkään ja piste.
SHARE:

4 kommenttia

  1. Tässä on jotain mun makuuni. Ostettiin aikoinaan tällainen suuri talo, jossa oli isoja huoneita ja valoisia ikkunoita. Tosta saisi tosi kivan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on minunkin. Isot ikkunat ja tilantuntu tekevät tästä jo nyt kivan paikan.

      Poista
  2. Me etsitään just tällaista!! Ja jos tuon vielä saisi järven rannalta, olis superplussaa. Paikkakunnan vaihdos vaan ei tule kysymykseen, muuten kyllä oltais jo purkamassa keittiötä ja heiluttamassa pensseliä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi harmi että asutte niin "väärällä" paikkakunnalla. Tiedän että itseäni tämä kohde jää harmittamaan, mutta rahkeet ei kertakaikkiaan riitä tähän paikkaan.

      Poista

Kommentti ilahduttaa aina.

© Reelinki. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig