tiistai 13. marraskuuta 2012

.You need less.





Olen lakannut laskemasta montako säkillistä tavaraa olen heittänyt meiltä roskiin, kierrätykseen ja kirpparille tämän vuoden aikana. Niitä säkkejä on monta. Olo on keventynyt kummasti kun turha tavara on lähtenyt nurkista kiertoon. Olisi aika hienoa elää niin ettei ostaisi mitään uutta, ennenkuin todella tarvitsee. Aika harvoin siihen vain pystyy.

Pics pinterest
SHARE:

6 kommenttia

  1. Iso vuori odottaa yhden huoneen nurkassa pääsyä eteenpäin. Tavaran karsiminen on ollut projektina jo pitemmän aikaa mutta vieläkään ei olla ihan vielä siinä mikä on tavoite. Lapsiperheessä myös siivoaminen on helpompaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lapsiperheessä tavaramäärän raivaaminen todellakin helpottaa siivoamista.

      Poista
  2. Itselläni on juuri kirpputorilla pöytä ja ne tavarat mitkä sieltä ei kaupaksi mene, kiikutan samantien hyväntekeväisyyteen.

    Seuraavaksi käyn uusien komeroiden kimppuun...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yhtä komeroa kerrallaa itsekin olen käynyt läpi. Minulla on sama projekti meneillään ja teen ihan samoin, kotiin en tuo enää mitään.

      Poista
  3. Vähemmän on enemmän, jess! Meillä jatkuu tyhjennys. Nyt jää vain se mikä todella miellyttää silmää. Samalla lähti blogikin "kiertoon". Boogie Woogie Design on sulkeutunut ja uusi on työn alla. Erilainen. Omanlainen.BWD oli vasta harjoittelua...

    VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa aina.

© Reelinki. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig