torstai 18. huhtikuuta 2013

.Miesbloggareiden aatelia.

Joskus on kiva luoda listoja. Miesblog(g)areita on melkoisen vähän. Tietty jos oma mies kirjoittaisi blogia, hän olisi  se numero uno. Mutta kun ei kerran kirjoita, niin joku on kärkeen laitettava ja hän on Jonathan Lo, Happy Mundane, kirjoittaa blogiaan kaukana Austaraliassa, tuskin edes tietää kuka minä olen, eikä varmaan koskaan tule tietämäänkään, koska hänellä on tsiljoona seuraajaa pinterestissä ja blogilla lukijoita varmaan enemmän.

Niin ykkösenä koreilee Jonathan Lo, kuva tuossa sinisessä ruudussa alavasemmalla. Tuolla tyypillä on pettämätön tyyli. Se ei petä koskaan.


Sitten kakkoseksi kirii  aivan hassu Kasper Strömman. Katsokaa nyt vaikka tämäkin juttu. Ei tälle voi kuin nauraa, niin hyvälle mielelle tämän miehen jutuista tulee. Piristävä poikkeus bloggareiden joukossa. Piti ennen Design blogia, mutta ilmeisesti sai aiheensa valmiiksi. Nykyään kirjoittaa mm Aikamatkailusta. Hauskaa sinänsä on se, että olen pitänyt lapsiblogia nimeltään Aikamatka. Menee juuri ja juuri sisustusblogi kategoriaan, sillä verukkeella, että Kasper on tässä kaapissa, ja kuvassa on trendiväri keltainen.

Numerolla kaksi Kasper Strömman // Kasper Diem blogi


Sitten kolmantena. Arvaatteko kuka se voisi olla?

Tadaa Kari Otso-Nevaluoma Les caprices de jasmine

Aivan huippublogi aiheesta joka on niin lähellä sydäntä. Sisustaminen, uudet trendit ja hyvä mieli. Lisäksi hänellä on se unelma josta itse vasta haaveilen. Tämä ihana pikkuinen punainen mökki. Näin kuvat joskus Glorian koti lehdessä. Blogia kannattaa ehdottomasti seurata. Siis sinne ->SHARE:

4 kommenttia

 1. Viimeisin tuttu, muut ei, joten kiitti vinkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiva että löytyy uutta luettavaa näin. Sainkin oman blogisi kautta paljon uutta luettavaa kun tutkailin lukulistaasi.

   Poista
 2. Hauska päivitys...miehet todellakin harvinaisuuksia blogimaailmassa ainakin naisvaltaisilla aloilla...
  Kiva blogi!
  xx

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se on. Ja nämä miehet erottuvat joukosta oli heitä vähän tai ei. Kiitos Päivi.

   Poista

Jätä kommentti, se piristää mieltä.

© Reelinki. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig