perjantai 7. maaliskuuta 2014

.Haaveilua.
 Ihan mieletön talo tuli myyntiin tästä meidän läheltä viime viikolla. Talo on rakennettu 1930 luvulla ja se on järven rannalla. Näen itseni tuonne tallustelemassa villasukat jalassa. Tekisi mieli päästä koluamaan koko talo läpi, ja kurkkia mitä seuraavan oven takana on.
Sitten tämä toinen. Tätä myytiin vuosi sitten, olin aivan innoissani tästä talosta, mutta lopulta se ei tullutkaan myyntiin asti. Nyt se on uudestaan myytävänä, mutta en tunne enää samaa intohimoa tätä paikkaa kohtaan. Vuodessa mieli ehtii muuttua. Nätti tämä on edelleen, mutta remontin määrä ei inspiroi.

Löytyykö muita samanlaisia taivaanrannan maalareita kuin minä, joka on muuttamassa milloin minnekin, ainakin haaveissa?

Kuvat Etuovesta.

13 kommenttia :

 1. Hep! Täällä! Ja tilannetta ei paranna se, että jatkuva vahti päällä etuovella ja oikotiellä vaikkei minkäänlaisia muuttosuunnitelmia todellakaan ole. :D

  VastaaPoista
 2. haaveillaan uudesta kodista, ja tuo ensimmäinen olisi ihana1 luen myös blogeja ensimmäistä kertaa taas kolmeen viikkoon ja ihanaa katsella mitä kaikkien blogeissa on tapahtunut. kiirettä pitänyt siis huh!

  VastaaPoista
 3. Haaveilen juu! :) Ihastelen usein puisia taloja ja tiilirakennuksia.

  VastaaPoista
 4. Kiva kuulla etten ole ainoa. Ei mekään olla minnekään muuttamassa... mutta aina voi haaveilla.

  VastaaPoista
 5. Välillä haaveillaan vanhasta, välillä uudesta mutta kyllä tämä rakennusvimma vaivaa melkoisena. Sais taas semmosen kun haluais...

  VastaaPoista
 6. kevät on vähän semmoista aikaa että tuo rakenusvimmakin nostaa päätään.

  VastaaPoista
 7. Voi kyllä minäkin haaveissa muuttaisin vaikka mihin...jos saisin valita nyt talon, nikn ehdottomasti valitsisin toisenlaisen kuin tämän hetkisen talomme...Ihanaa viikoloppua!

  VastaaPoista
 8. Mä olen mun kodissa. en halua täältä minnekkään. haaveilen vain että joku tulisi siivoamaan kaikki vuosikymmenten aikana haalimani aarteet jonnekkin että mahtuisin tänne paremmin. ;)

  VastaaPoista
 9. mä olen vähän levoton sielu tämän asumisen kanssa. Pitäisi olla monta kotia joita vaihdella niin ei kerkeis kyllästyä.

  VastaaPoista
 10. Mä kanssa haaveilen omakotitalosta. Harmi vaan, kun täällä pääkaupunkiseudulla on niin kalliit hinnat :)
  Olen yrittänyt kirjautua lukijaksesi -jostakin syystä ei ole onnistunut. Jatkan kokeilua.

  terkuin. Sanna

  VastaaPoista
 11. Pääkaupunkiseudulla varmasti onkin kallista. Yritä vain sitkeästi kirjautua. Itsekään harvoin onnistunut ekalla kerralla kun kirjaudun jonkun blogiin.

  VastaaPoista
 12. Ilman haavita, elämä olisi aika tylsää ;)

  VastaaPoista

Kiitos kun kävit ja tervetuloa uudestaan