lauantai 7. kesäkuuta 2014

.Terveiset ulkomailta.
Täällä Tampereella päin käydään ulkomailla kun käydään Teiskossa. Siis terveisiä ulkomailta. Tarkemmin olimme Terälahdessa pienen järven rannalla aloittamassa kesälomaa, vuokratulla kesämökillä. Viikko kului soudellen, onkien, saunoen ja uiden. Paljon muuta emme tehneetkään, lukuunottamatta yhtä iltamenoa Muroleen kanavalle ja paikalliseen kirjastoon, sekä pakolliset ruokakaupassa käynnit.  Joskus on hyvä mennä vähemmällä, aina ei tarvitse olla huvipuistoa ja vitkuttimia, kovasti hyvin lapsilla näinkin kului aika. Ensimmäistä kertaa meillä oli kissa mukana, mökkeily sujui oikein mutkattomasti kissankin kanssa.

Meille on jo muodostunut tapa vuokrailla mökkejä kesäisin sieltä ja täältä, koska omaa mökkiä meillä ei ole. Tässä on omat hyvät puolensa, kuten huolettomuus, vaihtelun halun mukanaan tuoma seikkailunhalun ylläpitäminen. On vaivatonta mennä mökille, kun oven voi loppusiivouksen jälkeen vetää perässään kiinni ja jättää huolet vuokraemännän hoidettavaksi. Toki arvostaisin kovasti sitäkin että kun sen oven vetää kiinni, tietää mitä seuraavalla kerralla oven takana odottaa. 

Hyvää kesää seurailijoille, tulen blogeihimme kurkkimaan kunhan saan pyykit pestyä ja arjen taas rullaamaan.
SHARE:

7 kommenttia

 1. Tuolla tavallahan tulee nähtyä monta eri paikkaa ja rantaa. Tämä mökki"nne" näyttää just siltä miltä kesämökin kuuluukin :)

  VastaaPoista
 2. Teillä oli ainakin säät kohdillaan ja muutenkin tuollainen vuokramökkeilykin kuulostaa mukavalta, voi samalla tutustua uusiin paikkoihin, maisemiin ja löytää kenties mukavia kahviloita, lähikauppoja tai kirppiksiä.

  VastaaPoista
 3. Sanna ja Kirsikka:
  Kiitokset teille kommenteista ja hyvää kesää.

  VastaaPoista
 4. Vuokramökkeily kuullostaa oikein rennolta tavalta viettää kesää! Ja kuvat on ihanat. :)
  Oikein hyvää kesää! <3

  VastaaPoista
 5. Ihanat laiturikuvat! Teiskossa on kyllä kaunista, pääsee melkoi nopeasti Tampereelta maaseudun rauhaan.

  VastaaPoista
 6. Nina Totta. Mies kävi töissä tuolta ja matka ihan passeli.

  VastaaPoista

Jätä kommentti, se piristää mieltä.

© Reelinki. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig