sunnuntai 27. heinäkuuta 2014

.Päivä Yyterissä.

Helleviikon päätteeksi päätimme pakata kassit ja suunnata päiväksi Yyteriin. Meiltä on sinne kahden tunnin ajomatka. Itse en ole koskaan käynyt Suomen dyyneillä, joten oli jo aikakin. Lapset olivat ihan ihmeissään, ollaanko me Suomessa kysymyksineen. Poikamme vietti yhden puolituntisen laskien tuosta liukumäestä.   Takaisin tullessa poikkesimme vielä kirjurinluodolla. Näitä kuvia on kiva katsella sitten talven pakkasilla.

Oletko sinä käynyt Yyterissä tai Kalajoella, kumpaa suosittelisit?
SHARE:

6 kommenttia

 1. Ihanat kuvat :))

  Molemmissa on käyty. Tänäkin kesänä. Kyllä se Yyteri vaan on se juttu. Kalajoen fiilistä latistaa huonot hotellit ja palvelut. Se on tosin auringonlaskiessa kauniimpi. Henkeä salpaava.

  VastaaPoista
 2. Yyteri ja Kalajoki ovat molemmat kivoja, jotenkin Kalajoessa on vielä enemmän eksotiikkaa minulle. Siellä pistäydyttiin usein lapsena matkalla Lappiin sukuloimaan :)

  VastaaPoista
 3. Minä olen käynyt vain Yyterissä, vastaavanlaisia rantoja löytyy parikin Rannikko-Pohjanmaalta, mutta ne tuntuvat olevan vähän sellaisia paikkoja, että ne pitää tietää, niitä ei paljon mainosteta.
  Hiekkadyynimaisemat ovat ihania.

  VastaaPoista
 4. Laura:
  Auringonlasku olisi ihana kyllä nähdä tuolla. Tällä kerralla ei nähty, ehkäpä seuraavalla.

  Niina:
  Kalajoella onkin helppo poiketa kun matkaa pohjoiseen.

  Kirsikka:
  Olen Etelä-pohjanmaalta kotoisin mutta sen verran kaukana rannikolta että en näistä salaisista rannoista tiedä mitään. Täytyykin tehdä vähän salapoliisityötä asian tiimoilta ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Googleta Storsand tai Fäboda, niin löydät! Toisen löysin kavereiden avulla parikymppisenä ja toisesta vinkkasi suomenruotsalainen työkaverini, joka paremmin aluetta tuntee.

   Poista
 5. Kirsikka: Kiitos kun jaoit salaisuuden kanssani :D

  VastaaPoista

Jätä kommentti, se piristää mieltä.

© Reelinki. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig