perjantai 15. elokuuta 2014

.Today is the day.


 Innostuin järjestelemään Hyllistä.Tässä Hayn strutsinsulka, ostettu Tampereen Design boulevardilta. Käsi on kirpparilta, avaimet omia peruja, avaimen perä Zoco Home. Juliste Stilleben. Tuikkukupit ystäviltä saatuja.


Pieni merenneito on ollut kuvun alla jo jonkun aikaa. Tykkään kovasti. Ostin parilla eurolla kirpparilta. 

Tässä pari löytöäni kirpparilta tältä viikolta. Tamara Aladinin maljakko on ollut aikansa hitti. Se muistuttaa kovasti Marimekon sääpäiväkirjan värimaailmaa. Sarja on nimeltään Koralli. Tästä on olemassa monenkokoista kippoa ja kulhoa. Näitä näkee harvakseltaan kirppareilla. Tuo marmorinen kynttilänjalka kustansi 3 euroa. 

Vinkkinä vielä kirppareiden kiertelijöille. Lempäälään on perustettu uusi kirpputori Olden Golden Sääksjärvelle.  Osoite Tampereentie 490.

Loppuun vielä kuva meidän rentoreiskasta, joka osaa ottaa tämän elämän rennosti.

Rentoa viikonloppua kaikille. Työt kutsuvat viikonloppuna.
SHARE:

6 kommenttia

 1. Mukavaa katsoa näitä kuvia, vähän vaihtelua niille "must"-jutuille, joita monessa blogissa on. Ei niissäkään mitään vikaa, itsellänikin on sellaisia postauksia, mutta näissä on vähän erilaisempia juttuja, mielenkiintoisia ja kauniita yhdistelmiä!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Kirsikka. Itse en ole koskaan mennyt virran mukana, vaan pyrin menemään siellä jossain sivussa. En halua meille jotain sellaista mitä kaikilla muillakin on.

  VastaaPoista
 3. Ihania juttuja ja kivasti olet hyllyn päälle esineitä laittanut!! Kaunista katseltavaa :) Oikein mukavaa sunnuntaita sinne!

  VastaaPoista
 4. Kauniita esineitä ja yksityiskohtia. Ja ihana rentoilija teillä.
  Ahkeraa viikonloppua! :)

  VastaaPoista

Jätä kommentti, se piristää mieltä.

© Reelinki. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig