keskiviikko 3. joulukuuta 2014

.Olympus OM-D 5 .


Vähän aikaan sitten kyselin vinkkejä kameran ostoon. Halusin kompaktin helppokäyttöisen kameran, jolla saa takuuvarmasti hyviä kuvia. Minulle vastasi ainoastaan yksi henkilö. Sateenkaaria ja serpentiiniä blogin Laura. Hän suositteli tätä Olympuksen OM-D 5 minijärkkäriä ja Olympuksen epen sarjan uusin kaunotar jäi sitten ostamatta. Sain tämän samalla hinnalla Rajalashopin tarjouksesta. En ole ehtinyt paljon kuvaamaan, mutta tässä jotakin meiltä kotoa eilisillasta ja tästä aamusta. Pidän erityisesti tämän kameran valovoimaisuudesta. Ilman salamaa saa helposti kuvattua pimeälläkin ja silti tulee tarkkoja kuvia.

Kiitos Laura sinulle vinkistä, minä jatkan harjoittelua. Jos Pirkanmaalla on valokuvauskursseja, niin vinkatkaa, olisin kiinnostunut.

Muistakaa osallistua Eno kynttelikön arvontaan. Päätin arpoa kynttelikön jo 6.12, joten nyt vielä ehtii.
SHARE:

4 kommenttia

 1. Tahdon myös uuden kameran ja Olympuksen.

  VastaaPoista
 2. kiitos Lauralle vinkistä minunkin puolestani :)

  VastaaPoista
 3. Hei kiva kuulla, että hyvälle vaikuttaa :) Kuule tuli vielä mieleen, että mä muistelisin niin, että Rajalasta järkkärin ostaneet saa lyhyen kamerakurssin kaupan päälle. Se pitäisi kai käyttää puolen vuoden sisällä hankinnasta. Se kannattaa tarkistaa.

  Mä olin juuri Tyyliämetsästämässä blogin Veeran pitämällä Olympus-kameroiden kurssilla. Tuli ihan uutta virtaa kuvaamiseen. Älyttömän hyvä oli !!

  VastaaPoista
 4. Retromoderni eikun kaupoille

  Anne :D

  Laura Muille tuli s postiin opas mutta täytyy tarkistaa nuo kurssit😁 kiitos jo toisesta hyvästä vihjeestä.

  VastaaPoista

Jätä kommentti, se piristää mieltä.

© Reelinki. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig