torstai 19. helmikuuta 2015

.Pihistä vai panosta sohvapöytä.
Olin jo melkein ostamasta tuota Muuton Round sohvapöytää, kun bongasin yhden lehden sivuilta tuon Elloksen Rakel sohvapöydän. Hintaeroa näille kertyy aikas paljon. Rakelissa on vain kolme jalkaa, mikä tekee siitä kevyemmän näköisen kun Muuton pöytä on. Muuton pöydässä taas minua viehättää tuo pöytää kiertävä "kehä" joka katkeaa.

Keksisin kyllä helposti käyttöä tuolle ylimääräiselle 4 satalappuselle. Sekin on plussaa ettei pöytä ole suoraan kopio mistään toisesta. Vai oletko sinä eri mieltä, näetkö pöydän kopiona, vai omana tuotteenaan? Kumman ottaisit?

Kuvat Ellos ja Muuto
Ellos Rakel sohvapöytä
Muuto Round sohvapöytä
SHARE:

15 kommenttia

 1. Hih, meidän olkkkarin pöytä on tuo Elloksen pöytä :) Oon kyllä tykännyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyypäs kurkata teidän olkkari, kiva kuulla että olet ollut tyytyväinen. Jotain uutta haluan kotiin, 10 vuotta vanha sohvapöytä joutaa jo kiertoon.

   Poista
 2. Itseasiassa aika sympaattinen tuo Elloksen pöytä juuri kolmen jalkansa ansiosta! Jos materiaali olisi kohdillaan, päätyisin itse siihen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen todella kranttu muotokielen suhteen näiden pyöreiden pöytien suhteen erityisesti. Jotkut pöydät näyttävät lypsyjakkaroilta tai muuten vaan epäsymmetrisiltä. Materiaali taitaa olla molemmissa sama, täytyy vielä perehtyä paremmin.

   Poista
 3. Pihistäisin, tykkään tuosta Elloksen kevyemmästä versiosta. Minusta tuo ei näytä suoralta kopiolta, huonekaluissa on kuitenkin monta eri toteuttamistapaa pyöreälle sohvapöydälle ja tässä kaksi niistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No samalta minustakin alkaa tuntumaan. Tuskin kukaan enää keksii pyöreää sohvapöytää täysin uudestaan, niitä kun on pilvin pimein.

   Poista
 4. Kyllä tuo kolmijalkainen vetoaa tänne enemmän.

  VastaaPoista
 5. Opiskelen muotoilijaksi ja opinnoissani olemme todella paljon käyneet läpi juurikin näitä plagiaatti sekä kopiointi juttuja. Kyllähän tuo Elloksen pöytä muistuttaa Muuton pöytää, mutta pyöreitä pöytiä on miljoonia joten empä usko, että tuo kopioksi/plagiaatiksi tituleerattaisiin - kuitenkin selviä eroja on paljon. En siis sanoisi kopioksi :) Ottaisin Elloksen, tykkään kolmesta jalasta enemmän!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, koska artesaaniksi opiskellessani näistä asioista ei juurikaan puhuttu. Vastustan yli kaiken plagiointia sen kaikissa muodoissa. Joskus huomaan ostaneeni jotakin, minkä tajuan myöhemmin plagiaatiksi se jos mikä ottaa päähän. Kiitos kommentistasi, olen itsekin kallistumassa Elloksen pöytään.

   Poista
 6. Hyvin bongattu toi Elloksen pöytä. Se näyttää kivalta. Itsellänikin on hakusessa pyöreä pöytä olkkariin Hayn neliönmallisen tilalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse olen kyllästynyt meidän vanhaan sohvapöytään. Pyöreällä saa vähän vaihtelua.

   Poista
 7. Oikein hyvvää sunnuntaiaamua kammarista! Ellos minun luottokauppa ja tuosta kun vielä saat jonku 30% -alennusta kalleimmasta tuotteesta niin ompa hyvä ostos :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka. Tuosta en saanut alennusta, mutta hyvä näinkin. Mukavaa viikkoa sinulle.

   Poista
 8. Laittaisitko mulle meiliä jotta saisin sun sähköpostiosoitteen? Olisi kutsu tulossa :)

  kasanenannamaria@gmail.com

  VastaaPoista

Kiitos kun kävit ja tervetuloa uudestaan

© Reelinki. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig