keskiviikko 6. toukokuuta 2015

.Meillä on suunnitelma.Vihdoinkin meillä on rakennusrintamalla tapahtunut jotakin konkreettista. Viime viikolla ostettiin pala maata. Nyt meillä on tontti ja tontille suunnitelma. Talo tulee suurella todennäköisyydellä olemaan tämä Kannustalon Vihervaara 172 m2 muunnettu malli, jossa on Harmajan ulkoverhous. Talomalli vain loksahti paikalleen ja sen jälkeen mikään muu ei enää ole tuntunut oikealta meille. Tällä viikolla nämä suunnitelmat esiteltiin kunnan rakennusvalvontaan ja sieltä sanottiin kyllä näille suunnitelmille. Onneksi meidän kunnan valvonta ei tunnu olevan tiukimmasta päästä. Niin paljon juttuja olen lukenut kaikista kummallista kaavamääräyksistä, ja pettyneistä tontin ostajista, kun jotakin yllätyksiä tulee eteen siellä aina. 

Me halusimme taloon kunnolla säilytystilaa, ja sitä on nyt yllin kyllin. Tavaraa on meidän asunnossa tyhjennetty viimeisen kuukauden aikana jo pari pakettiautollista, huoh, mistä sitä roinaa oikein riitttää. Sen lisäksi tyhjennän vanhempieni kotitaloa samaan aikaan, joten tavara-ähky on melkoinen. Jos tämä talo joskus valmistuu en taatusti muuta tästä enää ikinä mihinkään. 

Tämä toukokuu tulee olemaan kovin kiireinen, asunto on edelleen myymättä (olen ihan rikki sen asian kanssa) ja kaikenlaista kissanristiäistä ja muuta on yllin kyllin, en valitettavasti ehdi päivitellä blogia, mutta varmasti jossain vaiheessa tähänkin tulee muutos. Harras toive on että asunto myydään kesän aikana ja pääsemme rakentamaan tätä omaa unelmaamme valmiiksi.

Muistakaa osallistua Ateljee Keltaisen Talon kanssa yhteistyössä toteuttamaani arvontaan

Arvonta loppuu tämän viikon perjantaina - > Vielä ehtii osallistua.


SHARE:

7 kommenttia

 1. Vau, hyviä uutisia ja todella toimivan näköinen pohja. Varmasti tulee ihana koti! Paljon tsemppiä nyt kaikkiin haasteisiin ja pyörityksiin! <3

  VastaaPoista
 2. Hei mahtavaa !

  Tsemppiä kiireiden kanssa. Täällä me ollaan, vaikkei ihan heti susta kuuluisikaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä kevät on aina tämmöistä kiireistä joka tavalla, toivottavasti jossain vaiheessa helpottaa.

   Poista
 3. Awesome work.Just wanted to drop a comment and say I am new to your blog and really like what I am reading.Thanks for the share

  VastaaPoista

Jätä kommentti, se piristää mieltä.

© Reelinki. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig