lauantai 18. heinäkuuta 2015

.Black on black.

Totokaelon vaatteet on, hmm Hianoja. Joku viitseliäs on kerännyt Pinterestiin tämän kollaasin Totokaelon vaatteista. Pelkkää mustaa, mutta toimii. Vaatteet on vain niin kalliita, ettei minulla ole kuuna päivänä niihin rahaa, täytyy vaan kopioida tyyli jostain muualta. Tai olisi, mutta en periaatteesta osta merkkivaatteita, joissa hinta koostuu jostain muusta kuin materiaalista.

Minulla on jutut hieman vähissä. Omat nurkat ei tällä hetkellä huokuttele kuvaamaan. Ne täyttyvät pikkuhiljaa muuttolaatikoista ja muutenkin koko huusholli on kuin pommin jäljiltä. Lomat meni jo, ei ole siis lomapostauksen aiheitakaan. Tontilla ei tapahdu tällä hetkellä yhtään mitään. Siellä hakataan halkoja. Asuntomessuille mennään viikon päästä. Sitten saattaa olla kuvapläjäystä tiedossa.

Jee lausuntosarjat saatiin meidän talosta ja kohta saadaan lupakuvat. Eli haetaan siis kohtapuoliin rakennuslupaa. Siitäkään ei oikein saa kuvia tähän liitteeksi. Meillä on yksi pieni juttu joka vaatii säätöä. Peittoala tontilla ylittyy jonkun verran. Tarkoittaa siis sitä että rakennuksia pitäisi pienentää, jos lupaa ei heru. Mutta eiköhän se läpi mene, tai on menemättä. 

Pic 2  3 
SHARE:

1 kommentti

Jätä kommentti, se piristää mieltä.

© Reelinki. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig