sunnuntai 2. elokuuta 2015

.Kesän luontoinstat.

 

 Sotavallan tyylimyllyLuonnossa on tullut liikuttua harmittavan vähän tänä kesänä. Johtuu kiireistä ja huonoista säistä. Selityksen makua. Sain pyörän siihen kuntoon viikko sitten, että teimme mieheni kanssa kunnon lenkin. Kävimme katsomassa tuota Sotavallan tuulimyllyä, jota on tässä lähellä. Usein kaikkein kauneimmat asiat löytää läheltä. Joku viisas onkin sanonut. 
"Jos et löydä kauneutta lähiympäristöstäsi et löydä sitä mistään".
 Totta.


Käytkö täällä? Jätäthän kommenttia viestikenttään. Ilahtuisin.SHARE:

6 kommenttia

 1. Hei - viimeksi tänään kuulin kahdelta bloggaajalta "tutustuin häneen blogin kautta". Itsellenikin on käynyt niin, että on tullut ihan ystäväkin tätä kautta. Todellakin voi sanoa, että oli yllätys ja hyvä sellainen. Minä otan paljon valokuvia - ne eivät todellakaan ole mitään ammattimaisia kuvia ja en ota siitä pätkääkään stressiä. Bloggaaminen on jonkinsortin tajunnanvirtaa - niin ja on kiva lukea muiden blogeja. Oma onkin aina vähän alamittainen jos vertaamaan alkaa - siksi en ala. Jokaisellla omansa näköinen. Minä en ole tehnyt mitään yhteistyötä mihinkään - mutta koen ainakin nyt, että se ei ole minun juttuni. Mieli voi muuttua. Sinulla on tyylikäs blogi - sitä on kiva seurata.Ps. sanonta mistä kerroit on niin totta - todellakin viisasta puhetta...niin ja pakko kysyä ,että onko mustikat maistuneet samalta kuin ennen ?? meillä ne eivät oikein kypsy ja ovat vetisen makuisia - paljon niitä on kyllä ja metsään on mentävä. Mukavaa alkavaa viikkoa sinne !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parhaimmillaan tämä on ollut itsellekin sitä flowta. Tein joskus kuvakollaaseja joissa oli kertomus, silloin pääsin pääsin ihan toisiin sfääreihin. Kiva että olet saanut ystävän, se on hieno juttu. Mustikat maistuvat mielestäni ihan hyviltä ja kun ne on itse poiminut niin senkin puolesta. Mukavaa viikkoa sinullekin.

   Poista
 2. Katsoinkin, että sulla on uusi kiva profiilikuva! Saan usein inspiraatiota, kun käyn täällä :) Kivoja kuvia olet napsinut :)

  VastaaPoista
 3. Käyn:) Näemmä hyvin jälkijunassa, mutta käyn kummikin. Tää kesä on ollut kummallisen kiireinen. Mullakin on niitä lähellä olevia kauniita paikkoja käymättä monia. Tuulimylly on ihana!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun käyt. Kesällä aika harva jaksaa blogeja päivittää saati lukea.

   Poista

Kiitos kun kävit ja tervetuloa uudestaan

© Reelinki. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig