lauantai 1. elokuuta 2015

.Lähtöitkuja vaille.


Alkaa olla itkuja vaille meidän asuminen tässä nykyisessä asunnossa. Muutamme viikon päästä väliaikaisesti vuokralle. Emme muuta kauas, mutta onhan tämä kaikille meille iso muutos. Olen lomalla ja pakkaamme tavaroita koko ajan. 

Meillä on lupahakemusruljanssi kohta käsillä ja talon väri pitäisi saada päätettyä. Minä haluaisin koko valkoisen talon, mieheni ei. Päädyimme hakemaan kompromissia tässäkin aiheessa. Kannustalon messutalo Helmin väri voisi olla yksi vaihtoehto, mielestäni se on turhan harmaa ja tylsä. Naapureillamme on kauniin värin talo. He lupasivat meille selvittää mikä sävy on kyseessä. Kun saamme tuon sävyn selville saadaan väri meidän talolle taputeltua sitä myöten pakettiin. Talon kuva löytyi googlemapsista ja kuvakaappasin sen sieltä. Kopioin sen tänne siltä varalta, että sävy ei selviä. Voimme mennä sitten maalikauppan tihrustamaan värilastuja ja mallailla talon väriä. Aikani kuluksi jo sovittelin värejä. Noista neljästä väristä kaksi ylintä vastaa parhaiten talon väriä. Väri on mudan/ruskean/vihreän välimaastosta ja on todella kaunis mielestäni.
SHARE:

2 kommenttia

  1. Todella kauniin värinen talo! Varmasti tulee ikävä vanhaa kotia, kun koti on täynnä muistoja <3 Tsemppiä muuttohommiin!

    VastaaPoista

Jätä kommentti, se piristää mieltä.

© Reelinki. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig