keskiviikko 19. elokuuta 2015

.Monochromatic white painted ash Series 7- uudet muruseni.

Pienestä voi ihminen tulla onnelliseksi. Löysin Connox in alennusmyynnistä nämä 7 tuolit, joissa on valkoinen jalka. Ei ollut ihan hetken mielijohde tämä. Olen vuosia halunnut jotkut kivat tuolit. Tähän saakka on keikuttu retrojakkaroilla, niistä alkaa olla aika mennyt. Rakastuin näihin valkoisiin tuoleihin ja pistin ne tilaukseen. Niiden pitäisi lähteä Saksasta matkaan huomenna. Olen tilannut Connoxilta aiemminkin ja tilaan vastakin.  Olen ollut tyytyväinen, toivottavasti voin olla tästä eteenkinpäin.

Ihan vinkkinä. Stringit tällä hetkellä 10% alessa ja toimituskulut alle 10 paketeille ei maksa mittään. Ilmainen vinkki, ole hyvä.

Kuvat Connox in nettisivuilta valmistajan.
SHARE:

2 kommenttia

  1. Meinasin kanssa tilata connoxilta Vitran RAR keinun, kun olin monien blogeista lukenut, että olisi Vitran tuotteille ilmainen kuljetus. Mutta mulle tuli postikuluiksi 200€, joka oli kyllä aika shokki ja jäi keinu tilaamatta :/ Onkohan siellä systeemi muuttunut?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuosta on jo hetki kun tilasin nuo tuolit ja varmasti tarjousaika mennyt jo umpeen. Onpa harmi. Kannattaa seurailla noita tarjouksia, niitä on ajoittain.

      Poista

Jätä kommentti, se piristää mieltä.

© Reelinki. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig