torstai 6. elokuuta 2015

.WC kalustesuunnittelua.


Olen päättänyt että wc:n allaskalusteiksi tulee Ikea Godmorgon sarjan kalusteet ja peilit tulevat samasta paikasta. Muita vaihtoehtoja ei edes jaksa katsella. Tyylikkäät ja edulliset, toivon mukaan myös kestävät. Ainakin Ikea myöntää näille 10 vuoden takuun. Myös mieheni on antanut tälle asialle siunauksensa. Tässä erilaisia toteutuksia Pinterestin syövereistä.

Rakennuslupahakemus jätettiin sisään tänään. Yhden asian vain siitä sanon. En enää ikinä rakenna tämän jälkeen yhtään mitään, jos lupaviidakko on tuota luokkaa. Koko alkuviikko juostiin naapurikuulemisia pitkin kyliä. On haettu värilastua maalikaupasta ja arvottu talon väriä. Muistan varmaan loppuelämäni meidän tontin kiinteistökoodin ulkoa. Päätimme talon väriksi mudan harmaan. No tietenkin talotehtaalle oli ilmoitettu toinen väri. Lupahakemuksesta jäi vieläkin liitteitä puuttumaan, mutta sisällä se nyt on. Toivotaan että lupa heltiää pian. Ainakin olemme ahkerasti käyneet esittelemässä suunnitelmia vastaavalle rakennustarkastajalle, joka onneksi on hyvin maanläheinen ja ymmärtäväinen kaveri.  Mutta, kun muistaa että tällä kaikella on päämääränä se, että pääsemme unelmiemme taloon, tämänkin jaksaa vetää läpi. 

Seuraavat päivät muutetaan tavaroita pisteestä A pisteeseen B. Onneksi kohta pääsee taas töihin "lepäämää".

Kuvat Pinterest / Godmorgon haulla.
SHARE:

6 kommenttia

 1. Tsemppiä hommaan ja muuttoon! Muistahan myös nauttia projektista, nyt alkaa se antoisin vaihe:).

  VastaaPoista
 2. Meillä samanlaisen rumban aiheutti se, kun haettiin rakennuslupaa autatallille eri paikkaan kuin mihin se kaavassa oli piirretty... Huah, tiedän tunteen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei. Kait tällekin on syynsä olemassa miksi kaikki on niin kimuranttia.

   Poista
 3. Kyllä se työstä käy - alusta loppuun, mutta kannattaa varmasti !

  VastaaPoista

Jätä kommentti, se piristää mieltä.

© Reelinki. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig