torstai 10. syyskuuta 2015

.Keittiösuunnitelma.
Tässä on kuvia meidän tulevasta keittiöstä. Suunnitelma on aika hyvä mielestäni. Ei yhtään turhaa nurkkaa, ja tyhjää tilaa jää alakaappien väliin vain 10 cm keittiön mitoituksesta johtuen. Saimme mikrolle järkevän paikan. Ainoa mikä itseäni harmittaa on se että astianpesukonetta ei saa järkevästi korotettua, joten kumarrellaan astioita edelleen kuten tähänkin asti. Liesituuletin tulee rosterinvärisenä, se toistaa sitten samaa väriä kuin takan piippukin. Mustat tasot hieman sattuvat omaan silmääni muuten valkoisessa keittiössä.

Hana on vielä mietinnässä. Tähän kokonaisuuteen sopisi musta hana ja yksi vaihtoehto on tämä Blancon hana.Tällä hanalla on Saksalainen tyyppihyväksyntä. Mahtaako kvv-vastaava hyväksyä tämän. Mieheni ei hyväksynyt kun on kuulemma turhan kallis. Taas yksi kompromissi siis vaiheillaan.

Suomessa VTT antaa STF-merkinnän hanoille, jotka ovat läpäisseet seuraavat testit: vedenvirtaama, hanan ja sekoittajan äänitaso, käyttökestävyys (= paineenkestävyys, kulutuksenkestävyys, lujuus) ja materiaalista irtoavat lyijy- ja kadmiumpitoisuudet. Merkinnän pitää löytyä joko tuotteesta, esitteestä tai pakkauksesta. Pätevä myyjä etsii sen mielellään asiakkaalle. (lähde Rakennusmaailma )


SHARE:

8 kommenttia

 1. Hyvältä näyttää tuleva keittiö! Nauttikaahan projektista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Koetetaan nauttia kohta tämä on ohi.

   Poista
 2. vau tuo musta hana.. minä niin pidän tummasta -harmaasta ja mustasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Perusväritystä. Ei lähdetä mihinkään väri-ilotteluun kun ei olla sen sortin ihmisiä.

   Poista
 3. Blogi harvoin kertoo koko totuutta. Sama juttu täällä. Arki on paljon raskaampaa kuin keittiön suunnittelu ;) Tsemppiä siis sinne!

  Keittiö näyttää mahtavalta! Kenen se on? Linjojen perusteella Kvikin?

  Jos tuo hana tuntuu kalliilta niin surffaapas osoitteeseen idealo.de ja katso mihin hintaan saat Saksasta tilattua ;) meillä lähdössä tilaus sekä altaasta että tuosta hanasta. Saat molemmat yhteensä sillä hinnalla toimitettuna mitä Suomessa pelkkä allas maksaisi. Ja kyllähän tuota Blancon hanaa myydään Suomessakin? Luulisin että luvat on kunnossa?

  VastaaPoista
 4. Keittiö on suunniteltu keittiömaailmassa. Suunnittelin ensin itse suuntaviivat ja keittiösuunnittelija piirsi kuvat loppuun. Voisin katsoa tuonne idealon sivuille. Jos saisin miehenkin pään kääntymään näille.

  VastaaPoista
 5. Ikkunat♥ Kiva kun voi katsella ulos kotitöiden lomassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on minun haave ollut aina. Nyt se toteutuu.

   Poista

Kiitos kun kävit ja tervetuloa uudestaan

© Reelinki. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig