maanantai 21. syyskuuta 2015

Onnea

Maija Vilkkumaa julkaisi perjantaina, mieheni syntymäpäivänä uuden levyn Aja! Levyjen välissä on ollut viiden tauko. Tuo tauko on tehnyt hyvää. Biisit kuulostavat erilaisilta, ei niin rockilta, mutta parasta näissä on ehdottomasti sanoitukset.

 Viime viikko oli kummallinen. Tyttäreni oli jäädä auton alle. Auto ehti väistää. Ajoi vihreillä, tyttärenikin ajoi vihreillä. Poikani oli koulussa välitunnilla ja koulun lipputankoon iski salama. Hänelle ei käynyt kuinkaan, mutta pelästyi. Me jonotimme Maijan levynjulkkari keikalle Helsingissä ja eteeni kaatui noin metrin korkuinen metalliaita. Tuo aita melkein putosi jaloilleni. Väliä jäi noin 5 cm. Tätä tämä elämä on Onnea.

Kuunnelkaa.

SHARE:

6 kommenttia

 1. Maija jakaa mielipiteitä, minä tykkään. Olen aina tykännyt, muutamasti livenä nähnyt ja tämäkin iski kyllä heti ensimmäisellä kuuntelulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse en ole ollut koskaan suuri Maija fani. Hänen tuotantonsa on avautunut itselleni pikkuhiljaa vuosien aikana. En osaa nimetä parhaita biisejä saati osaa kaikkia sanoja. Nämä uuden levyn biisit onnistuivat kuitenkin koskettamaan. Ehkä äitiys onnmuuttanut Maijaa ja biiseissä on enemmän peilauspintaa kuin ennen.

   Poista
 2. No huh huh - kylläpä on ollut" vähältä piti" -tilanteita ihan tarpeeksi yhdelle viikolle. Onneksi olitte siellä onnen puolella. Mikään ei tässä elämässä ole itsestään selvää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen on oppinut ettei mikään ole itsestäänselvää. Uusi viikko uudet jutut kuitenkin.

   Poista
 3. No hui...Olipa melkoisia tapahtumia! Onneksi kellekkään ei sattunut mitään! Kuuntelen kappaleen myöhemmin, kun nyt olen töissä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika pienestä on joskus moni asia kiinni, onnea oli matkassa. Kuuntele ihmeessä.

   Poista

Jätä kommentti, se piristää mieltä.

© Reelinki. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig