tiistai 15. syyskuuta 2015

.Rakennusviikkojen lasku alkaa tällä viikolla - Pihasuunnitelma.

Vihdoinkin. Kunnasta oli soitettu miehelle maanantaina ja meille on rakennuslupa myönnetty. Sähkösuunnitelma ja lvi-suunnitelma ovat valmistuneet tällä viikolla ulkotöiden osalta. Keskiviikkona tulee kaivuri tontille. Olo on ihan epätodellinen. Nytkö se alkaa? Meidän uudella kotikadulla palaa jo valot. Eei kummaa. Siellä ne mollottaa eikä kukaan asu lähimaillakaan. Vuoden päästä me asutaan. Nipistelen itseäni. Vihdoinkin unelma omasta omakotitalosta on totta. Olen haaveillut tästä 20 vuotta.

Habitaret on jääneet omalta osaltani tänäkin vuonna väliin. Onneksi blogeissa on paljon kuvia, lievittämään harmitusta. Samaa kuulee joka vuosi. Että mitään uutta ja ihmeellistä ei ollut. Joka vuosi siellä kuitenkin on jotain uuttakin.Muoti Mielessä blogista löysin huipun vinkin lämmitettävästä Rej Desingnin kenkätelineestä. Tahtoo sellaisen. 

Hanna Hakala on tehnyt meille pihasuunnitelman. Tämänkin lopullinen versio löytiin loppuun sunnuntaina. Tämä on vasta luonnos. Kasvivalinnat tehdään kevättalvella. Haluttiin simppeli piha selkeillä muodoilla ja se saatiin. Kiitos Hanna ja suositukset perään.


SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Jätä kommentti, se piristää mieltä.

© Reelinki. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig