lauantai 3. lokakuuta 2015

.Laattakaupoilla ja mahdollisia valintoja.

 Concept Bianco sarjan lattia. Grace seinälaatta
Masia sarja


Taidan olla rakastunut. Juu, todellakin, laattoihin voi kertakaikkiaan olla rakastunut. Tämä on tämän rakentamisen parasta antia minulle. Voin lämpimästi suositella Värisilmän valikoimaa. Heillä on kunnollinen ideakuvasto. Kuulemani mukaan sellaisia ei monissa paikoissa enää paineta, koska mallistot uusiutuvat niin nopeasti. Aika harmi. Kaikkea ei voi netissä katsastaa niin tarkkaan. Ja miksi ottaa valikoimiin laattoja, joita ei saa enää parin kuukauden päästä? Hyvät laatat pysyvät trendeinä. Kuten Laattapisteen Micron sarja, joka on jo klassikko. Myös toinen hassu juttu koskien laattoja on se, että ne tulevat melkein kaikki Italiasta. Onko Suomessa omaa laattatuontantoa, tuskin?(Googletin itse asiasta faktaa ja Pukkila on ainoa tehdas pohjoismaissa, jossa on omaa tuotantoa Suomessa.)

Näissä kuvissa on kolme Ragnon sarjaa, jotka kaikki ovat vieneet sydämeni. Concept blanco, Daylight marmorilaatta ja Masia.Daylight marmorilaatta ei ole valikoimassa, täytyy tiedustella sen saatavuus Värisilmästä.

Kävin tällä viikolla myös Laattapisteen vartti kylpyhuoneeseen tuokiossa. Ei ollut mun juttu. Kamalalla kiireellä hutaistu juttu, josta ei jäänyt oikein mitään käteen. Harmi.

Kaikki kuvat Ragno 
Suomessa jälleenmyy Värisilmä 

 
SHARE:

2 kommenttia

  1. Sulla on varmaan vaikeaa valita laattoja, kun on niin paljon valikoimaa....Ihanaa alkavaa viikkoa ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kieltämättä hieman teettää työtä valita kauniit laatat. Eurorajoitin on hyvä apu. Kiitos samoin.

      Poista

Jätä kommentti, se piristää mieltä.

© Reelinki. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig