torstai 15. lokakuuta 2015

.Miten meistä tuli Kannustalon rakentajia.Ensimmäisen kerran tutustuin Kannustaloihin asuntomessuilla 2004 Pietarsaaren asuntomessuilla. Ainola poikkesi muista asuntomessutaloista huomattavasti. Julksivu oli jotakin poikkeuksellista, samoin sisätilat. Ihana pitsihuvila, joka oli niin kodikas. Muistan seisoneeni täällä keittiössä ja portaikossa ja huokailleeni ihastuksesta. Talossa oli jotakin sykähdyttävää. Koristeellisuutta ja laadukkuutta.

Tutustu Ainola mallistoon täältä.

Seuraavan kerran muistan ihastuneeni Kannustaloon, kun Rauhala malli julkaistiin ja näin tämän talon kuvat lehdessä. Muistan että juuri tullut äidiksi ja luin tätä lehteä jossa oli nämä kuvat. Kun Timi tuli töistä kotiin esittelin tätä taloa hänelle ja katsoin anovasti silmiin. Voitaisko me kulta rakentaa tämmöinen meillekin? No aika kului ja haaveet eivät käyneet toteen, vielä.

Tutustu Rauhala mallistoon täältä.

Seuraava kosketukseni Kannustaloon oli Vihervaaran asuntomessutalo Hämeenlinnan asuntomessuille. Meille tämä talo on suurin Kannustalo rakkaus ja kestävää laatua. Meille tulee oma Vihervaara, muunneltu Harmajan ulkoverhouksella. Olemme päässeet tutustumaan taloon asuntomessuilla vuonna 2007 ja nyt keväällä 2015 kahteenkin kertaan. Taloomme tulee keittiö ja olohuone täysin samanlaiset kuin tuossa messutalossa. Muuten sitä on räätälöity Kannustalon arkkitehdin toimesta meille sopivaksi. Näet tulevan talomme piirustuksia yläpalkin linkin kautta.

Talo tuntui meille sopivalta. Se sopi tontillemme ja ihastuimme isoon olohuonetilaan. Myös keittiö isoilla ikkunoilla on jotakin mistä olen haaveillut aina. 

Tutustu Vihervaara mallistoon täältä


Olen myös päässyt henkilökohtaisesti viettämään päivän Vihervaaran sisustaneen ja Harmaja malliston luomisessa mukana olleen Helena Karihtalan kanssa sisustuskonsultoinnin merkeissä. Päivä oli minulle suurelle Helenan ihailijalle yksi unelmien täyttymys.

Kannustalon kautta saa sisustuskonsultaatiopäivän. Yleensä konsultaation saa jos osallistuu koti-iltaan ja talokaupat syntyvät. Asia kannattaa varmistaa omalta Kannustalo edustajalta.

Elämä on unelmointia ja niiden tekemistä todeksi. Joskus niiden toteuttamisessa kestää vähän aikaa, mutta lopputulos tuntuu entistäkin paremmalta kun jotakin on odottanut pitkään ja hartaasti. Olen aika onnellinen tällä hetkellä. 

Seuraavalla kerralla postaankin sitten meidän talon pystytyksestä.

Kaikki kuvat Kannustalo. Lupa julkasuun saatu.


SHARE:

8 kommenttia

 1. Kannustalot ovat kyllä kauniita! Eräällä ystävällä oli muutama vuosi sitten kannustalo. Kyllä teille tulee ihana talo ♡

  VastaaPoista
 2. Löysin tieni ihanaan blogiisi <3 Lukijaksesi jäinkin ehdottomasti :) Voi miten kaunis koti teillä onkaan <3Ihanaa tulevaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
 3. Samoja taloja olen ihastellut. Unelmaksi jäävät. Ihana seurata teidän matkaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun seuraat. Aina kannattaa unelmoida, joskus ne voivat käydä toteen.

   Poista
 4. Kannustalot on kyllä kauniita ja kuulemma myös toimivia kokonaisuuksia.
  Iloisia syyspäiviä Terhille <3

  VastaaPoista

Jätä kommentti, se piristää mieltä.

© Reelinki. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig