tiistai 29. joulukuuta 2015

.Lattiavalu.


Melko trooppinen on ilmasto

Siistiä jälkeä

Sisustajan vihollinen ;D The jakotukki


Takan paikka ja korvausilmaputki

Teknisen tilan lattiaviritys. Tähän tulee äänieristys, ettei maalämpöpumpun piiri kuljettaisi ääniä rakenteita pitkin koko taloon.

Etenemisen merkkejä on ilmassa. Yksi rajapyykki on tuo lattiavalu, jota tehdään parasta-aikaa. Joulun aikaan käytiin asentamassa lämminvesiputket, ne tulivat eilen valmiiksi. Lattiaa alettiin valaa siis tänään aamulla. Pientä vastoinkäymistä on ollut rakentamisessa ensimmäistä kertaa. Ikkunat alkoivat vetää ennen joulua kosteutta väleihinsä, ja minä kävin kuivalemassa kaikki ikkunoitten välit ennen joulua, kun ne valuivat noroina vettä. Tämä oli sellainen asia, johon emme olleet osanneet varautua. Ulkona on puumateriaalia päässyt syksyn sateiden vuoksi kastumaan. Olisi ollut kaikkein paras saada lattiavalu tehtyä ennen talon tuloa ja olisimme saaneet kaikki sisällä rakennettavat materiaalit sisälle säältä suojaan. Nyt on kallista puutavaraa päässyt pilaantumaan ulkona. Tuulet ovat riepotelleet muoveja mennessään ja sade kastellut puutavaraa. Jospa tämä nyt jäisi vastoinkäymisistä ainoaksi.
SHARE:

4 kommenttia

  1. No huh! Ihailen kaikkia raksahommmiin ryhtyviä. Tsemppiä näihin hommiin ja onnea ja menestystä tulevalle vuodelle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu kiitos. On käynyt mielessä useammankin kerran, että oliskos pitänyt jättää tähän leikkiin lähtemättä, mutta tässä sitä ollaan ja maalikin häämöttää. Kiitos ja toivottavasti nähdään jossain vaiheessa.

      Poista

Kiitos kun kävit ja tervetuloa uudestaan

© Reelinki. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig