perjantai 12. helmikuuta 2016

.Blogi on muokkaustilassa.

Blogiani on päivitetty. Mitä pidät uudesta ulkoasusta?
SHARE:

8 kommenttia

 1. Olen tekemässä isoa muutosta omaan blogiini parhaillaan. ostin wordpressistä blogilleni uuden pohjan ja työstämme sitä parhaillaan kuntoon. mua auttaa mies ja sen veli. sorry, ei tästä kauheesti apua ollut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa itsekin olen harkinnut. Ostaa pohja jostain ja säätää se sitten mieheni kanssa kuntoon. Hän kun on ohjelmistosuunnittelija, niin apua löytyy omasta takaa. Saako udella mistä löysit hyvän pohjan, lähinnä haluaisin sellaisen jota voi vielä muokata?

   Poista
  2. Näitähän pohjia on vaikka minkälaisia ja iskee valinnan vaikeus. Itse googlasin "minimalist wordpress templates", ja valkkasin omaan silmään mielyttävän pohjan ja ostin pois.

   Poista
  3. Tuolla samalla olen googlannut. Sepä se just onkin kun ei osaa valita. Mutta eipä sitä täydellistä pohjaa taida valmiina ollakaan. Onneksi on tuo mies, johon turvaudun. Jos hän vaan jaksaa mun blogipohjaani alkaa ruveta koodaamaan päivätöidensä lisäksi. Hyvää viikonloppua Suvi.

   Poista
 2. En osaa sinua muuten juuri neuvoa, mutta valtavasti hyviä vinkkejä ja koodeja olen saanut Pink Bubble blogista! Juuri kuvanreunukset pois jne, muuten olen vain säätänyt jotain mitä bloggerilla olenkin saanut aikaiseksi niin että lopputulos näyttäisi suht siistiltä ja yksinkertaiselta..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pink bubble on auttanut minuakin monta kertaa. Nyt en vain jaksaisi itse säätää tätä yhtään.

   Poista

Jätä kommentti, se piristää mieltä.

© Reelinki. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig