sunnuntai 7. helmikuuta 2016

.Terveiset Astamessuilta.

Hansgrohe Metris keittiöhana
Olemme valinneet keittiönhanaksi tämän Hansgrohen metris hanan Select toiminnolla. Kuvan hanassa ei ole tuota select toimintoa. Monta muuta hyvää hanaa on jäänyt rannalle, koska olen ihastunut tuohon painikkeeseen, joka on hanan päässä. Sitä painamalla saa vettä hanasta, ei tarvitse likaisilla käsillä väännellä nuppeja. Tämä tarvitsee erillisen apk-hanan. Se tulee todennäköisesti olemaan Daximan pöytään asennettava elektroninen malli. On se vaan kaunis. Näistä kumpikaan ei ole tuo kyseinen hana. Select hanassa ei ole apk venttiiliä ja tästä vasemman puoleisesta puuttuu tuo kyseinen select nappi.

Pukkila Hexawood uutuuslaatta

Pukkilan osastolla on uutuuslaattoja esillä. Tuo hexawood näyttää tosi hyvältä, eläväinen puunsyytä varioiva pinta ja hintakin on kohdillaan.


Tästä laatasta on 5 eri väriä. Mesuilla oli tämä ruskean sävy. Laatta käy sekä seinään että lattiaan.

Hexagon Factory on myös uutuuslaatta. Tästä on 4 eri väriä. Tämäkin on kiva uutuuslaatta. Samoin kuin viereinen, sipulimainen laatta.Kuva kuvastosta. Värit eivät vastaan täysin luonnollisia.


Musta ja valkoinen toimii myös.

Uusi malli integroidusta jääkaapista. Hyvältä näyttää.
Saimme kodinkoneista erittäin hyvän pakettitarjouksen Expertiltä ja tässä pari laitetta mitä meille on tulossa. Kaikki koneet mikroa lukuunottamatta tulevat AEG ltä integroituna.  Kiitos vaan tehokkaalle Expertin myyjälle, joka keräsi meille paketin kasaan vartissa. Huh huh. Sanoisinko että tehokasta. Myyjä muisti koneiden kooditkin ulkoa.28 vuotta alalla selittänee jotain, myyjä tiesi mitä myy, joten luotimme täysin häneen.


Vielä yksi vaihtoehto lattiaksi. Kovapuulattia Kährsiltä. Hintaa n 35 euroa neliö
 


Tuotetaloa oli rakennettu tammikuusta lähtien. Opiskelijat ovat tämän tehneet yhteistyössä paikallisten firmojen kanssa. Aika kattava pläjäys talonrakentamista pienessä koossa. Taloa aletaan purkaa tänään.


Tuliko käytyä messuilla? Mitä löytöjä teit?
SHARE:

6 kommenttia

 1. Kiva postaus - ja aika samat kuvat kuin mulla! Me messuilimme eilen koko perheen voimin. Raksa ja sisustushommelit kiinnostaa ja onhan noi sellaiset messut, joilla tulee joka vuosi käytyä.

  Mukavaa alkavaa viikkoa! Lumi saa kuulemma nyt kyytiä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän teinineiti ei halunnut tulla, muuten olimme kaikki paikalla. Meillä jäi osa kiertämättäkin, kun 9 vee ei jaksanut ihan samaa tahtia kuin me. Samoin sinne. Ja lumet tosiaan taitaa olla mennyttä.

   Poista
 2. Ihania nuo hexacon-laatat..erityisesti tuo puuta varioiva on kyllä upea!! Tosi kivalta näyttää sun blogi, pitääkin ajan kanssa tutustua paremmin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu niin ovat. Tykkään itsekin noista kovasti. Jää vaan seurailemaan mitä täällä tapahtuu.

   Poista
 3. Minäkin tykästyin Hexacon-laattoihin (ainakin kuviesi perusteella). Tiedätkö, minä vastustin 8 vuotta sitten torppaamme rakentaessa keskuspölynimuria ihan täysillä. Nooh, kolme vuotta sitten lisäsimme sen samalla kuin teimme yläkerran. Kuulin pientä keljuilua mieheltäni. Naisen mieli on muuttuvainen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli edellsessänsemmoinen pikkuinen Eva. Tykkäsin kyllä siitä. Ja toivottavasti uusi on yhtä hyvä. Perässä vedettävä imuri on aika raskas kapistus ja rikkoo kulmat ja listat.

   Poista

Jätä kommentti, se piristää mieltä.

© Reelinki. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig