keskiviikko 25. toukokuuta 2016

Pihistä - Panosta - Vai menikö se sittenkään näin.

Minäkin isken lusikkani soppaan, joka kiinnostaa sen takia, että haluaisin niin kovasti meidän ruokailutilaan Flos Aim valoja. Niin haluaa moni muukin, mitä olen blogeja vilkuillut. Flosin valot ovat kaikki tosi kauniita. Meillä on mustia valoja jo useampia ja tämä sopisi hyvin yhteen niiden kanssa, mutta se hinta. Yhden Flos Aimin hinta on 500 euroa. Jos niitä haluaisi kolme kappaletta, pikaisesti laskettuna melkein 2 tonnia pelkistä valoista on liikaa. Meillä on Flosin 265, josta maksoin sen 500. Sen maksoin siksi että rakastan sitä valaisinta. En luovu siitä ikinä.

Flos Aim

Innoluxin Pasila ja Flosin Aim muistuttavat kovasti toisiaan, mutta muistuttavatko liikaa? Tein vähän tutkivaa bloggausta ja tässä tulos.


Eivät nämä ole toisensa kopioita kyllä lainkaan. Voitte itse todeta noista kuvista, että nämä ovat ihan erilaiset. Eli siis voisin hyvällä omallatunnolla pihistää Suomalaisiin Pasiloihin ja tehdä niinkuin Minna teki. Koota Pasiloista samanlaisen setti, joka näyttää pirun hyvältä ja Kotimainen firma saa meidän rahat. Nämä valot maksavat 129 euroa kappale. Ainoa mutta on, saanko yhtä siistiä jälkeä aikaan kuin Minna sai. Ehkä kokeilen.

Innolux Pasila sarjan valot tässä valmistajien kuvasta. Pääset katsomaan miten Minna teki oman valaisin systeeminsä tästä. Ihan mieletön.

Kumman sinä ottaisit?

Kuvat Flos Aim valmistajien 
Innolux Pasila kuva valmistajan
SHARE:

16 kommenttia

 1. Upea lamppu ja vielä ite tehty. Nostan kyllä hattua, vaikkei sitä edes oo.
  Osallistu kastehelmi arvontaan.
  Hyvää keskiviikko päivää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä. Kiitos tarjouksesta. Kurkkaan.

   Poista
 2. Meillä on yks Pasila-valaisin ja se on kyllä ihana <3 Todella kaunis ja ajaton !!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Non nih. Yksi ääni jo Pasilalle, hyvä hyvä.

   Poista
 3. Meiltäkin Pasila löytyy, ihan lempparilamppu ja ehdoton plussa kotimaisuus! Sille siis peukku 😊

  VastaaPoista
 4. Kiva tämä vertailujuttusi! Pidän molemmista, mutta todellakin valitsisin Pasilan, juurikin sen halvemman hinnan vuoksi. Totta on, että Minna tekee ihan mitä vaan, me muut tehdään sitä, mitä just ja just osataan:))) Hän on uskomattoman luova ja kekseliäs ja päälle todellakin toteuttaa ideansa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minna on oma idolini, aina ollut ja tulee olemaan. Tuo nainen osaa ihan mielettömästi asioita. Parhailta voi ottaa hyvät ideat ja hän vielä kertoi miten oli oman versionsta toteuttanut. Joku muu ei sitä tekisi.

   Poista
 5. Kotimaisen tietysti, monestakin syystä! Tallinnassa on muuten kiva valaisintarvikkeita myyvä liike, mistä saat vedonpoistajia johtoja varten sekä "kuuppia", joissa on reikiä useammallekin johdolle. http://kangasjohto.fi ja tuossa näkyy miten olen itse käyttänyt niitä http://tunnetilatblogi.blogspot.fi/2016/02/riisipaperivalaisimet-ja-poydan.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos ihan älyttömästi tuosta vinkistä. Muistankin nyt tuon riisipaperijutun kun siitä kerroit.

   Poista
 6. Minun vastaukseni varmaan arvaatkin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt täytyy Sanna sanoa että en tunne sinua vielä niin hyvin että arvaisin. ;D

   Poista
 7. Juuri tänään tuota Pasilaa ihailin Hobby Hallissa ja taitaa noita olla käytetyn tulevien asuntomessujen yhdessä kohteessakin tiskipöydän päällä. Näyttivät NIIN hienoilta. Ei tuota kotimaista kannata kyllä hävetä yhtään, ottaisin sen jo ihan säästyvän rahan takia:)

  VastaaPoista
 8. Ehdottomasti Pasila. Kotimainen, edullisempi, puhumattakaan siitä että itse valaisin on todella hieno! Meillä on yksi musta seinämallinen Pasila ja tykkään valaisimesta todella paljon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äänet alkavat kaikki valua Pasilan suuntaan.

   Poista

Kiitos kun kävit ja tervetuloa uudestaan

© Reelinki. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig