torstai 24. marraskuuta 2016

.Mosslanda tauluhyllystä on moneksi -. Diy sängynpäädyt.

Ikean Mosslanda hyllyistä on ollut yhdessä suosikkiblogeistani Stylizimo pari kivaa DIY vinkkiä. Olen noita hyllyjä kerännyt kirppareilta, ja ajatus on ollut niitä maalata seinän väriseksi, niinkuin tässä kuvassa ja laittaa niihin tauluja.

 photo © Nina Holst // Stylizimo

Ostin pari Mansen blogikirppikseltä ja yhden ostin Lempäälän Klaffi ja Piironki kirpparilta. Itse asiassa jäi harmittamaan nyt etten ostanut niitä enempää kuin yhden koska niille olisi nyt käyttöä. 

Nimittäin. 


Ajattelin tehdä meille tuollaisen sängynpäädyn näistä Mosslanda hyllyistä ja MDF levystä. Ihan huippuidea. Meillä lojuu kirjoja ja lehtiä sängynvierustat molemmin puolin, koska tykkäämme lueskella sängyssä ennen nukkumaan menoa ja vähän muutenkin. Tuohon hyllyyn saisi lehdet ja kirjat pois lattialta pyörimästä, koska commonibilit eivät vedä kirjoja, niissä on kaikki pikkusälä. Tuon hyllyn päälle voisi laittaa ehkä myös lamput. Mutta katsotaan. Maaliakin jäi raksaprojektin jälkeen, sitä löytyy varastosta monta litraa. Mieskin toivoi että voisiko makkaria jo hieman sisustaa. On siis aika jo vihdoinkin alkaa toimeen sen suhteen.Stylist: Pella Hedeby / Photographer: Ragnar Ómarsson for Ikea Hemma.
Pics from Stylizimo

Livet hemma  

Blog credit Stylizo


SHARE:

2 kommenttia

  1. Tää kuulosti kivalta projektilta! Varmasti tulee tosi kiva!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Nyt kun olen tämän ilmoille heittänyt, niin en voi olla tätä toteuttamatta.

      Poista

Kiitos kun kävit ja tervetuloa uudestaan

© Reelinki. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig