torstai 8. joulukuuta 2016

.Joulun trendikkäimmät kyntteliköt.


Kuva Stoff 
 
Tämän joulun trendikkäimmät kyntteliköt ovat minun mielestäni nämä kaksi. 

Ensimmäinen niistä on Werner Stoffin suunnittelema  kynttelikkö Hans Nagelille 1960 luvulla. Näitä saa kahden eri värisenä, hopeisena ja kultaisena. Parasta näissä on se, että sarjaa voi laajentaa moduuleilla niin paljon kuin haluaa. Yhden osan hinta on noin 30 euroa. Kyntteliköstä kirjoitti Anne Malia ja kynttelikkö on esillä myös yhdessä kuvasarjassa, jonka julkaisin tänne tänä syksynä Hanna Wessmanin kotoa. Kuva tässä alla


Kuva Residence

Se on toinen sitten.

On tämä kynttelikkö. Minimalistisuudessaan kaunis ja yksinkertainen. 
Näitä saa valkoisena, mustana ja punaisena.  Hienon tästä tekee se, että sillä on korkeutta puoli metriä. Ei siis ihan pieni kynttelikkö ole tämä, mutta yksinäänkin todella näyttävä koriste.

Suosittelen muutenkin tutustumaan tuohon SMD Designin tuotevalikoimaan. Sieltä löysin yhden varteenotettavan vaihtoehdon meidän uudeksi ruokapöydäksi.Mitä veikkaatte? Tuleeko tästä alimmaisesta hitti vai huti? 
Itse heitän veikkauksena, että ensi jouluna näitä nähdään useammassakin blogissa ja tavallisessakin kodissa. Itse ainakin haluaisin tämän meille. Tänä vuonna meillä näkyy tähtiä. Useampikin, ihan perinteinen paperinen valoilla. 

Mukavaa viikonloppua.

SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Jätä kommentti, se piristää mieltä.

© Reelinki. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig