lauantai 25. maaliskuuta 2017

.Innostun.


Kun näen kauniita kuvia. Olen vuosien aikana lukenut lukemattomia sisustusjuttuja. Minulle on kehittynyt oma makuni ja harvemmin enää löydän uusia väyliä hakea inspiraatiota. Asun on niistä yksi. Ilokseni huomasin että Jonna Kivilahti ja Krista Keltanen ovat päässeet tekemään juttua Anna-Leena Hämäläisen kodista. Sama tiimi on myös tehnyt uuden kirjan Happy Homes. Myös tuosta kirjasta löytyy juttua uudesta Asun lehdestä.
 


Susanna Vento taasen on taas päässyt tekemään kuvamateriaalia Timberwiselle. Näitä lattioita on sydämestäni suositella. Meillä on Timberwisen parketti ja en voisi olla tyytyväisempi. Tuon parketin valitseminen, aiheutti aikanaan minulle harmaita hiuksia ja jouduin tinkimään muutamista asioista sitä valitessani, mutta sain mitä halusin. Meillä on kaunis lattia.


Tämän kuvan valitsin siksi että meillä on vihdoinkin uusi sohva. Löydät kuvan siitä instasta. Löysin sohvamme huuto.netistä. Se on Fogian Alex. Hain laadukasta käytettyä sohvaa viime kesästä asti, enemmän ja vähemmän aktiivisesti. Tässä kuvassa on ihanat tyynyt, mutta meillä ei tyynyt pysy sohvalla vaan ne ovat useimmiten lattialla. Käytetyn sohvan hankimme siksi, etten kestä ajatusta uudesta kissan raapimasta sohvasta.


Inspiroivaa viikonloppua.
SHARE:

2 kommenttia

 1. Asun-lehti on aika vaarallinen lehti muuten... too much inspiration :D

  Aurinkoista uutta viikkoa ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Moni muukin lehti on vaarallinen. Vaarallisin tällä hetkellä itselläni on työpaikkani sijainti, keskellä Tamperetta. En pääse pois sieltä katselematta näyteikkunoita.

   Poista

Jätä kommentti, se piristää mieltä.

© Reelinki. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig