perjantai 14. huhtikuuta 2017

.Joka keväinen kuume iski taas.Nimittäin mökkikuume. Luulin että olin päässyt siitä jo, mutta mitä vielä. Täällä sitä taas selataan Etuoven kattavaa mökkivalikoimaa. Olen näitä selannut monta vuotta. Joka kevät huomaa selvän mökkikaupan virkistymisen. Tarjontaa riittää laidasta laitaan, jokaiselle kyllä löytyy mieluinen ihan varmasti. Parhaat ja halvimmat kuoritaan päältä nopeimmille.


Kun aloimme rakentaa päätimme että mökkiä ei nyt hankita.  Mutta silti mikään ei estä haaveilemasta, on tämäkin mökki aika ihana. Ei ole nurmikon leikkaamisen vaivaa. Kaikille sopivasti tilaa, kiva ranta.Tosi kivat puitteet. Juuri sopivasti tilaa kaikelle. Tämä maisema. Tuossahan sitä voisi vain istuskella ja katsella järvelle.


Ja herätä tästä uuteen päivään.

 Voi itku. Täytyy käydä laittamassa lotto vetämään. 

Mukavaa pääsiäistä kaikille

Kohde löydetty Etuovesta
SHARE:

2 kommenttia

  1. I know the feeling... Mulle iskee kans kauhea mökkkikuume ja itse asiassa nyt se on kääntynyt pahempaan - haluaisin kodin järven rannalta. Se on itse asiassa unelma numero 1 tällä hetkellä. Ehkä se vielä toteutuu... :) Ihanaa kevättä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Unelmat voi toteutua jos ne sanoo ääneen. Toivon että teidän toteutuu. Tämä meidän kyllä ei toteudu ainakaan ihan lähitulevaisuudessa, mutta ehkä joskus vielä.

      Poista

Jätä kommentti, se piristää mieltä.

© Reelinki. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig