perjantai 21. huhtikuuta 2017

.Välittäjänosto Pirkanmaalta - Glik lkv.Asuntomarkkinoita seuraavana kiinnitän huomioita tiettyihin asioihin. Sivujen visuaalinen ilme on yksi ja hyvät kuvat ovat toinen. Myöskin hintataso, jota kiinteistönvälitysfirma ylläpitää on yksi seikka, johon kiinnitän huomiota. Glik lkv erottuu joukosta näillä kaikilla. Tälläkin hetkellä heillä on useita kohteita Lempäälässä jossa kohteiden visuaalinen ilme vastaa todellisuutta, ja kuvat eivät ole liian tekemällä tehtyjä. Mielestäni myöskin hintataso vastaa todellisuutta. Olen useasti kiinnittänyt huomiota kohteiden visuaaliseen ilmeeseen ja esittelyteksteihin, joita on mukava lukea.


Glik lkv käyttää ammattivalokuvaajaa, ja todennäköisesti ohjeistaa myyjät siivoamaan myytävän kohteen turhasta tavarasta. Tällä tavoin useammat ostajat löytävät potentiaalisia kohteita joita lähteä katsomaan. Tarjontaa on niin paljon, että kiinteistönvälittäjän on pakko kiinnittää näihin asioihin huomiota, jotta ostaja kiinnostuu lähtemään ostomielessä liikkeelle. Glik Lkv sivut ovat visuaalisesti helpot selata ja avauskuvat ovat kiinnostavia. Avauskuva on yksi tekijä joka saa oman kiinnostukseni heräämään. Sillä on oikeasti merkitystä, minkä kuvan avauskuvaksi laittaa.


Persoonaa peliin ja erotut joukosta. Tuo taulu sen tekee erittäin tehokkaasti.


Avaraa ja valoisaa. Kohteen mahdollisuudet välittyvät ostajalle.

 Ajatonta sisustusta jaksaa katsella vuodesta toiseen.
 Järveen pääsee pulahtamaan melkein kotiovelta.

Pidän tämän talon yksinkertaisesta ilmeestä ja lähtisin tämän myynti-ilmoituksen perusteella katsomaan tätä kohdetta. Ihana koti.

Kohdetta myy yllättäen meille talon myynyt Ari Heponiemi. Onnea Ari kauppoihin. Tekisimme kauppaa kanssasi tästä kohteesta, jos et olisi jo myynyt meille tätä taloa !

Kuvat Etuovi Glik lkv

SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Jätä kommentti, se piristää mieltä.

© Reelinki. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig