perjantai 20. lokakuuta 2017

.Kirpputorien viehätyksestä.


Tämä keinutuoli sai viime viikolla uuden kodin. Toivottavasti se tuottaa iloa uudelle omistajalleen. Itse löysin tämän kirpparilta aikanaan täältä Lempäälästä ja tykkäsin siitä kovasti heti ensi näkemältä. Tuoli on versio klassikkotuoli Thonetista ja tätä myydään monesti aitona Thonetina mitä se ei kuitenkaan ole. Tunnearvo tähän kyseiseen tuoliin ei ole kovin suuri, koska en tiedä sen historiasta.

Kirppareitten suurin viehätys piilee siinä, ettei koskaan oikein tiedä mitä sieltä milloinkin löytyy. Löytämisen ilo on aina yhtä suuri. Tunne on sama kuin penkoisi jonkun ullakolla ja tekisi sieltä jonkun ihanan löydön jolla omistaja ei enää tee mitään ja antaa tuon löydön löytäjälleen. Olen vuosien aikana myös antanut paljon tavaraa, koska mielestäni sekin on parempi vaihtoehto kuin heittää tavaraa suoraan roskiin. Lempäälässä toimii aktiivinen roskalava palsta jonka kautta ihmiset antavat tavaroitaan eteenpäin. Suuntaus on aivan loistava, koska maailmassa ei tavara lopu ostamallakaan ikinä.

Kuva Aamulehti

Olin parinkymmen muun bloggaajan kanssa Mansen blogikirppiksellä myymässä tavaroitani pari viikkoa sitten. Tapahtuma on supersuosittu. Paikalla kävi yli 700 innokasta kirppistelijää. Minua vähän harmitti, koska olin juuri ehtinyt pitämään myyntipöytää Lempäälän Klaffissa ja piirongissa ja myyntipöytäni anti oli varmasti vähäisin koko bloggaajakaartin pöydistä. No tiedä sitten korvasiko edes laatu määrää, mutta mukavinta itselleni oli saada tuottaa löytämisen riemua. Olen aktiivinen tavarasta luopuja, ja jos tavaralle ei ole meillä käyttöä pyrin hankkiutumaan siitä eroon. Ostan erittäin harkiten edes uutta tilalle nykyään. Tavara täyttää nurkat ja siivousta helpottaakseni on ollut pakko tehdä ryhtiliike tavaran haalimisen suhteen. Jos jotain ostan luovun jostain muusta.

Rentouttavaa viikonloppua


SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Jätä kommentti, se piristää mieltä.

© Reelinki. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig