lauantai 25. marraskuuta 2017

.Kypsyttelyä omaan kotiin.


Sisustuskuvissa vilahteleva Ikean söderhamn sohva on ollut kypsyttelyn kohteena pitkään. Meillä on pyörinyt nurkissa todella kauan jo yli 10 vuotta sitten ostettu sohva, jota en enää kehtaa blogissa tai missään muussakaan mediassa esitellä. Niin kamala se on. Kukaan ei halua sitä edes ostaa. Hyvä se on istua edelleen, mutta kamalan ruma se on.


Olen koettanut myydä sohvaa Torissa, mutta eipä se edes satasen hinnalla kenellekään kelvannut. Luotan Lempäälän roskalavapalstaan ja toivon että joku haluaa edes ilmaiseksi hakea kamalan sohvarohjakkeemme pois.


Ikean Söderhamn on ollut tuotannossa jo useamman vuoden ja tulee varmaan pysymäänkin. Se on saavuttanut Ikean sohvavalikoimassa paikkansa ja vilahtelee todella monen kotona. Eikä ihme. Itse pidän todella paljon sen muotokielestä ja hinta sohvalla ei päätä huimaa. Ihanan eleettömät hyllyt. Kevyet.


Kaikki näissä kuvissa istuu omaan makuuni, siksi päätin tallentaa nämä Stadshemin kuvat blogiini.

Kuvat myös täällä // Cocolapine
Stadshem

SHARE:

2 kommenttia

  1. Sohva näyttää hyvältä, mutta kiinnitä huomio siihen että istuinsyvyys on aika suuri. Meillä on nyt vastaavanlainen Natuzzin syvähkö sohva, ja siinä on todella huono istua. Makaamiseen tämä on varmaan passeli, mutta jos vähääkään tykkää istua, niin uskallan väittää että ei ole hyvä siinä. Tai sitten kuvakulma valehtelee paljon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista. Sohva kotiutui meille pari viikkoa sitten ja on juuri tarkoitukseensa passeli kapistus. Hinta/laatu lienee kohdallaan. Saan jalat ylös kunnolla kun istun. En tykkää sohvista jossa polvitaive jää juuri vähän vajaaksi ja hitusen liian pitkäksi. Jos haluaa pönötyssohvan, niin sitähän tämä ei ole.

      Poista

Jätä kommentti, se piristää mieltä.

© Reelinki. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig