lauantai 24. helmikuuta 2018

.Kolme hyvää asiaa juuri nyt.

Blogeissa kiersi aikanaan paljon haasteita. Nykyään niitä näkee enää vähemmän, mikä on tosi harmi.  Minusta tuntuu että blogistani välittyy ihmisille kuva ehkä vähän itsekkäästä ihmisestä, joka haluaa asioita vain itselleen, eikä koko perheelle. Tämä ei pidä paikkaansa lainkaan. Oikeastaan kaikki on juuri päinvastoin. Työni puolesta pidän muista huolta koko ajan. Pidän myös huolta omista lähimmäisistäni, mutta tämä on paikka joka on vain minua varten. Minun toiveilleni, haaveilleni ja muulle haahuilulle. Elämäni ei tosiaankaan koostu vain materian haalimisesta. Olkoon osoituksena tämä postaus. Postauksen idean nappasin mukaani Jutan Oblik blogista.


Kolme hyvää asiaa päivässäni

Herääminen oman rakkaan vierestä
Sain tänäänkin herätä oman rakkaan mieheni vierestä. Yleensä minä herään viikonloppuaamuina aiemmin. Nousen ja keitän kahvit. Haahuilen talossa villasukat jalassa ympäri asuntoa ja luen aamulehden. 

Vapaa viikonloppu
Näitä todella arvostan, koska olen monen monta vuotta tehnyt vuorotyötä ja lähtenyt milloin aamuvuoroon milloin iltavuoroon. Läheisteni kanssa viettämäni aika on minulle arvokasta.

Yhteinen tekeminen
Kävimme mieheni kanssa yhdessä kaupassa. Kiva käydä yhdessä, koska aikanaan jouduimme jakamaan vastuut niin, että toinen jäi lasten kanssa kotiin ja toinen teki ostokset. Varmaan aika monen lapsiperheen todellisuuta. Arvostan että toinen on mukana tekemässä päätöksiä, ja kantamassa ne raskaat ostoskassit minun kanssa kotiin. Ostoslistalla oli kaikille jotain mieleistä. 


Kolme hyvä asiaa minussa

Toisen asemaan asettuminen
Pystyn yleensä hyvin samaistumaan toisen ihmisen asemaan. Olen oppinut pitämään sitä vahvuutenani. Minulla on herkät tuntosarvet.

Olen huumorintajuinen
En ole vitsiniekka mutta ymmärrän tilannekomiikkaa. Moni raskaskin asia kevenee ripauksella huumoria. 

Rohkeus
Pidän itseäni rohkeana kokeilijana, joka ei pelkää vaihtaa suuntaa, jos kurssi alkaa mennä väärään suuntaan. Tästä osoituksena on sitkeyteni työrintamalla. 

Kolme hyvää asiaa elämässäni

Pitkä parisuhde
Parisuhde on kestänyt tyrskyt ja myrskyt kohta kaksikymmentä vuotta. Ihailen pitkissä parisuhteissa olevia ja haluan itse olla sellaisessa.

Lapset 
Lapset eivät ole itsestään selvyys, he ovat lahja joka meille on annettu. Vaalimme lahjaamme rakkaudella

Koti
Kaikkein paras paikka maailmassa. Ottaa aina vastaan, oli hyvä tai huono päivä. Pitkään toivottu ja haluttu omakoti tuli valmiiksi ja olemme siitä kovasti onnellisia.


Kolme hyvää asiaa tänä vuonna


Ystävät
Vaikeuksien kohdatessa punnitaan todellinen ystävyys. Olen siitä onnellisessa asemassa että minulla on ystäviä kehen turvata sekä ilon että epätoivon hetkillä. Kaikkein sykähdyttävin viesti tämän vuoden puolella kilahti puhelimeeni juuri kun olin nukahtamassa. "Älä huolehdi, kaikki menee hyvin, työ ja kaikki järjestyy." Siihen oli hyvä nukahtaa.


Työ
Ammattiani vastaava työ. Olen tehnyt elämäni aikana kaikenlaista työtä, kaihtamatta sitä millaista se on. Välillä liian raskastakin työtä, jota olen tehnyt ajatellen että kaikki lopulta kannattaa. Juuri nyt en voisi olla sen suhteen onnellisempi. Minulla on työ joka vastaa osaamistani ja koen olevani siinä hyvä.

Parisuhde
Timi on jaksanut vuosien varrella monenlaista. Hän on peruskallio johon luotan. Kun en osaa itse päättää, hän kyllä päättää minunkin puolestani. Meillä on oma tapamme olla, yhdessä ja erikseen. Luotan häneen kaikessa. Sellaita asiaa ei ole mistä en voisi hänelle puhua. Ja toisinpäin.
Kolme hyvää asiaa blogissani

Inspiraatioon antaminen
Pyrin sisällöllisesti tuottamaan sellaista sisältöä jota lukisin itsekin. Kuvat eivät kaikki ole omiani, mutta en jaksa enää tuntea siitä niin huonoa omaatuntoa kuin aiemmin. Pidän sisällön tekemisestä ja inspiraation jakamisesta, sen takia jaksan tätä vuodesta toiseen.

Intohimo tekemiseen
Tiedän että suurin osa suomalaisista naisista sisustaa. Mutta tiedän senkin, etteivät kaikki välttämättä itse osaa valita ihan kaikkea.  Jos omat mietintöni samoista asioista voivat jokakuta auttaa, niin teen sen ihan mielelläni ilman korvaustakin, koska nautin siitä niin paljon itse.

Laadukas sisältö
Haluan pitää sisällön laadukkaana. En tee yhteistyöpostauksia asioista joista en pidä, tai koen ne muuten arveluttavina. Jos en itse osaa ottaa täydellisiä kuvia, niin jaan sitten muitten jo tekemää lähes täydellistä sisältöä. Kuitenkin niin, että hyvän maun raja säilyy.Oli kiva kun jaksoit lukea loppuun. 
Mitkä asiat sinulle ovat tärkeitä juuri nyt?

// Jutun kuvat ovat itseottamiani paitsi alimmainen // 
SHARE:

2 kommenttia

  1. Oi, niin ihania asioita <3 <3 <3. Minusta blogistasi ei millään tavalla huou(tämä ei taida olla oikea sana :D) itsekkyys. Herkästi sitä itsekin niin ajattelee kun kirjoittelee minä, minä, minä... Täytyy sanoa kyllä, että tästä todella huokui rakkaus elämää ja läheisiä kohtaan. Arvosi ovat kyllä todella kohdillaan ja ihanasti kauniit asiat puit sanoiksi. Kiitos, että tartuit tähän aiheeseen, oli niin parasta lukea tämä postaus juuri nyt <3.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kuin luit ja kommentoit Jutta. Ehkäpä tuo on miten itse välillä koen omat juttuni täällä. Kun kerron kuin minä haluan jotain ja minä olen suunnitellut sitä ja tätä. Mutta mukava kuulla että joku toinen näkee asian eri tavalla. Se helpottaa, koska en todellakaan ole itsekäs omahyväinen omaan napaan tuijottelija. Aika kaukana siitä. Äh,lopetan selitykset tähän.

      Poista

Jätä kommentti, se piristää mieltä.

© Reelinki. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig