tiistai 27. helmikuuta 2018

.Rivitaloasunto Akaan Viialassa.


Lempäälän kupeessa on pikkuinen kunta nimeltään Viiala. En tunne seutua kummemmin, mutta ihan käypäseltä pikkuiselta paikkakunnalta vaikuttaa. Kaikki peruspalvelut lienevät kunnassa kohdallaan. Jokin on kuitenkin eritavalla kuin Tampereen lähiympäristö kunnissa. Asuntojen hinnat ovat siellä nimittäin paljon pienemmät kuin esimerkiksi Lempäälässä. Sitäpä en tiedä mistä se johtuu. Välimatka täältä minnekään ei ole yhtään sen kummempi.


Näissä 1960 luvun asunnoissa on sitä jotain. Ensimmäinen vuokra-asunto missä olen asunut lapsuudenkotini jälkeen oli 1960 talossa. Tämäkin on tehty jykevästi tiilestä ja öljylämmöstä maalämpöön siirtyminen on taloyhtiössä suunnitteilla. Ottamatta kantaa remontteihin, kuntoon tms mistä en paremmin tiedä, niin väitän että neliöhinta on pirkanmaan alhaisempia.  1 179,31 €. Jos ei haittaa että yhtiövastike on niinkin korkea kuin 510 kuukaudessa, niin en näe asunnon myyntihinnassa mitään vikaa. Se on naurettavan pieni, 171 000,-
 

Voisin helpostikin nähdä itseni asumaan näihin neliöhin, jossa se onnistuisi jo velattomasti ja rahaa jäisi muuhunkin kuin asuntovelkojen kuittailuun. Pakko sanoa että kyllä kiinnostaisi. Varsinkaan kun akuutteja remppahuolia ei näissä neliöissä ainakaan päällepäin olisi yhtään. Ja neliöitä melkolailla hulppeasti 145 m2, siinä on ihan riittävästi temmellyskenttää nelihenkiselle perheelle. 

Kaksitasoratkaisut jakavat mielipiteitä. Jos minulta kysytään niin niillä saa rytmiä tilaan. Tämä tila on paljon mielenkiintoisempi näin kuin yhdessä tasossa.

Simppelin ajaton keittiö toimii aina. Vetimet vaihtoon ja sillä hyvä. Tykkään tästä keittiön näkymästä. Tuon lipan saarekkeista hukkaisin pois, se peittää turhaan näkymiä.

Kylppäriremontti on tehty vähän aika sitten.


Ehkäpä ikkunat joutuisi pikapuoliin uusimaan jo energiasyistä, mutta niihin ei kymppitonnia enempää rahaa tulisi menemään. Ja se remontti on sieltä pienimmästä päästä. 


 Vieressä virtailee rauhoittava koski. 

Toivottelen onnea Bo Lkv lle tämän asunnon myymiseen
Kaikki kuvat Etuovi com // Bo Lkv

SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Jätä kommentti, se piristää mieltä.

© Reelinki. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig