sunnuntai 4. maaliskuuta 2018

.Tyylinä ekletismi.


Eklektinen tyyli yhdistelee vaikutteita eri tyylisuunnista, sekoittaen niitä. Eri aikakaudet kulkevat käsikkäin. Ei mikään helpoin tyylisuuntaus, mutta mielenkiintoinen. Tyylisuuntaukseen kuuluu myös vastakohtien toisiinsa yhdistäminen. Erimerkiksi kova ja pehmeä ja kiiltävä sekä mattapinta yhdessä luovat kontrasteja, jotka tähän tyylisuuntaukseen kuuluvat.


Tuija on kirjoittanut tyylisuunnasta Form follows function blogissaan. Blogi on erinomainen käsikirja sisustajalle, joka hakee tietoa melkein mistä tahansa. Käy ihmeessä lukemassa. Ulkomaisista blogeista löytyy myös tietoa, jos kiinnostunut aiheesta.
  

@scandinavianhomes

Tässä kuvassa tyylin pilkkoo takka, portaat ja kattolista. Monissa oppaissa ja kirjoissa neuvotaan noudattamaan samaa tyylisuuntausta että sisustus pysyy yhtenäisenä. Hyvä niin. Sekamelskainen sisustus pahimmillaan on kaaos, mutta parhaimmillaan se näyttää tältä.


@metromediahouse

Tässä taas katto, lamppu ja pöytä rikkovat kaavan. 
Näille listojen tekijöille olisi tilausta, pieni vinkki siis jollekin joka miettii ideaa yritykselleen.

Todella haastava sisustustyyli, mutta palkitseva kun lopputulos onnistuu. Oletko sinä tämän tyylisuunnan edustaja, paljasta itsesi.


Pics
Instagram 
@scandinavianhomes, @metromediahouse
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Jätä kommentti, se piristää mieltä.

© Reelinki. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig