maanantai 2. huhtikuuta 2018

Whoś that girl

Jennie Abrahamson Reverseries

Ennen viime joulua olin kaupassa. Joululaulut alkoivat jo kyllästyttää. Jossain välissä kuulin alla olevan "my favorite things" biisin. Jäin kuuntelemaan sitä, pysähdyin ja kuuntelin loppuun. Kun pääsin kotiin koetin etsiä biisin esittäjää. En löytänyt.

Minulla on Spotify aktiivisessa käytössä. Se valikoi käyttäjilleen viikon soittolistan. Sieltä löysin Jenni Abrahamsonin. Kuuntelin hänen koko tuotantonsa läpi. Samalla löysin myös tuon upean version tästä kuulemastani biisistä.
Reverseries on ilmestynyt vuosi sitten. Se on jo neljäs Jennien levy. Se hipoo täydellistä poplevyä. Hän tekee biisinsä itse. Musiikki mitä musiikkiteollisuus suoltaa koko ajan jättää alleen näitä helmiä, jotka jäävät isolta yleisöltä huomaamatta. Myös minun korvieni ohi hän on onnistunut lipumaan monta vuotta. Jennie on laulanut Peter Gabrielin lämmittelijänä hänen viimeisimmällä kiertueellaan, Ane Brunin kanssa hän on kiertänyt myös. Viimeisin esiintyminen julkisesti Jennillä Kate Bush tribuutissa. Ja hän veti Wuthering heightsin niin hyvin, että itku oli tulla silmään.


Kuunnelkaa tätä ihmiset. Ette tule pettymään.
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Jätä kommentti, se piristää mieltä.

© Reelinki. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig