perjantai 4. toukokuuta 2018

.Väriä kesään.


Helsingistä kuuluu iloisia uutisia. Svenkst Tenn rantautuu Stockmannille ja pop up on auki syksyyn saakka. Itseasiassa pop on jo auki, joten eikun ostoksille.

Olen ihaillut näitä värikkäitä kuoseja tosi kauan, mutta en koskaan ole käynyt liikkessä Tukholmassa. Nyt on korkein aika tutustua heidän tuotantoonsa ja hankkia väriä omaankin kotiin. Hieman haastetta tuottaa liian monet kuosit, joista täytyisi valita ne mieleisimmät.


Pop up kaupan lisäksi Svenskt Tenn on esillä myös Didrichsenin taidemuseossa, sekä Hanasaaressa kulttuurikeskuksessa. Halutessaan voi siis viettää vaikka miniloman aiheen parissa.


Näitä kuoseja ei väri-ilottelussa voita mikään. Itseäni kiinnostaa tietää mistä kuosien ideat ovat syntyneet ja miten värit valitaan painotekstiileihin niin että ne säilyvät pesusta toiseen haalistumatta. 

Kaikki ei ole vain historiaa. Mukana on myös jotain uutta, niinkuin hyvälle brändille kuuluu. Ei voi tuottaa samaa vanhaa uudistumatta.
 

Siitä esimerkkinä tämä The story of flowers kuosi

Japanese design student Kotone Utsunomiya created “The story of flowers” in conjunction to Svenskt Tenn’s “Ten Textile Talents” exhibition in the spring of 2018. She was inspired by Josef Franks Mirakel print, in which she sensed a powerful energy. The overlapping and intersecting vines almost appear to be in conversation with one another and the dots scattered throughout the textile look like stars in an infinite universe.

Aiotko poiketa? 


All pics by Svenkst Tenn  

Olen kirjoitellut brändistä aiemmin 
Täällä ja 
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Jätä kommentti, se piristää mieltä.

© Reelinki. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig