tiistai 28. elokuuta 2018

.Designpatterit Purmolta.


Onko aika vaihtaa vanhat patterit uusiin? Vai haluaisitko muuten vain säväyttää pattereilla? Nyt se onnistuu koska Purmo jälleenmyy erittäin kauniita ja laadukkaita designpattereita, sekä sähköllä että vesikiertoisena.

Cleverheating.fi sivulta saat lämpöasiantuntijoilta neuvoja ja vinkkejä lämmitysratkaisuista ja -järjestelmistä. Mikäli haluat tietoa lämpöjärjestelmien ostamisesta, lämpötehon laskemisesta tai paneeli- ja design-pattereiden, pyyhekuivaimien ja lattialämmityksen asentamisesta, he välitävät kysymyksesi asiantunteville jälleenmyyjillemme.


Parhaimmillaan patteri on huomaamaton osa sisustusta. Sellainen joka sopii aikakauteen, on silti tehokas ja allergiaystävällinen. Jos haluat varmistua puhtaasta sisäilmasta, tähänkin on Purmolla kiinnitetty huomiota. Myös älykäs uusi teknologia on osa konseptia.


Rintamamiestaloon valittu patterisarja sopii täydellisesti aikakauteensa. Epok H sähkölämmitteisessä patterisarjassa on myös käytetty älykästä teknologiaa. Patterit voidaan liittää toisiinsa samaan ohjausjärjestelmään, jolloin niiden säätäminen on vaivatonta.
Käy lukemassa lisää näistä kaunottarista Cleverheating blogista ja Purmon sivuilta. Purmon sivuilta löytyy laaja yhteistyöverkosto ympäri suomen. Lisätietoja näistä saat jälleenmyyjiltä.

Cleverheating.fi sivulta saat lämpöasiantuntijoilta neuvoja ja vinkkejä lämmitysratkaisuista ja -järjestelmistä.


Postaus on tehty yhteistyössä Purmon kanssa. 
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Jätä kommentti, se piristää mieltä.

© Reelinki. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig