perjantai 31. elokuuta 2018

.Viikon inspiroivimmat kuvat ja menovinkki lauantaille.

Hem

Eletään vuoden sitä aikaa, kun koteja aletaan  sisustaa. Kohta on Habitare messut Helsingissä, joihin aion mennä tänäkin vuonna. Viime vuoden messut olivat niin ihanat ettei niistä voi jäädä pois. Se on vuoden sisustustapaus, josta puhutaan pitkään.

BO lkv
 Bo lkv Tampereen toimisto sai myyntiin tämän ihanan asunnon Ylöjärveltä. Ensiesittely on sunnuntaina, joten kipitä paikalle jos mielit uuteen kotiin jossa on kaikki herkut kohdillaan. Mikan instastoriesta tämän ensi kerran näin ja silmät jäivät kuviin jumiin. Ihana kohde.
Bo Lkv
Muistuttaa kovasti omaa kotiamme, siksi varmaan tykkäänkin tästä niin kovin.
Marimekko

Marimekolla oli eilen illalla asiakasillat ympäri suomen jossa esiteltiin syksyn uutuudet. En ollut paikalla tällä kerralla. Fiilistelen kuvia ja harkitsen samalla ompelukoneen esiin ottamista. Nyt en kuitenkaan sitä tee. Saan kohta mukavia vieraita kylään ja alan valmistella kotia vierailukuntoon. Ja ensi viikolla kutsuukin jo jo oikea palkkatyö.
Ja hei yksi menovinkki loppuun. Iitissä on Käy kotiin tapahtuma huomenna lauantaina. Call it homen Kati on ollut puuhaamassa tätä kutkuttavaa tapahtumaa, jossa pääsee kurkkaamaan muiden mukana myös Katin kotiin.

Kuvat:
Hem
Etuovi
Marimekko

SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Jätä kommentti, se piristää mieltä.

© Reelinki. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig